Спортни прогнози от Winbet

Видяно 140 пъти

От Уинбет предлагат спортни прогнози в новата си рубрика ”Прогнозите на гол”. В нея ще намерите основно футболни прогнози за първенства и турнири от Англия, Германия, Испания, Франция и други части на стария континент. Прогнозите се дават от спортни специалисти и журналисти, които имат голям опит в предвиждането на футболните и спортни срещи.

Посетете WINBET


Къде можем да видим рубриката ”Прогнозите на гол”?

прогнози на гол в Winbet
Изглед от рубриката „Прогнози на гол“ в winbet.bg

Спортните прогнози ще намерите в сайта www.winbet-bg.com, където е отделено специално място за прогнозиране на мачовете от различни точки на Европа и света. В централната част на споменатия сайт са дадени прогнози за деня, които можете да разгледате. Прогнозите се обновяват често, така че няма да четете едни и същи предвиждания. Букмейкърът на Winbet се е постарал да покани големи имена в спортната журналистика, които да прогнозират срещите.

Първата графа в прогнозите на гол, се нарича „Среща”. В нея са изброени няколко мача, както и са прибавени „Нокаут залози” със завишени коефициенти. Срещу тази графа са посочени имената на трима спортни експерти, които дават своите прогнози. Можете да ги прочетете по всяко време, като разгледате съответните таблици с печеливши знаци и различни пазари.


На какви прогнози ще попаднете в Winbet?

Освен стандартните прогнози за знаци 1,Х или 2 можете да прочетете предвиждания за различни пазари. Така например специалистите включват опции, от сорта на двоен шанс, под/над брой голове, гол/гол, първо полувреме резултат и други. Разбира се, във всяко едно издание на рубриката прогнозите се правят на разнообразни пазари. В повечето случаи мненията за спецовете за различните мачове излизат, макар че понякога прогнозите се различават. Потребителите са тези, които решават на кой експерт да гласуват доверие.


Кои спортни специалисти дават прогнози в Уинбет?

На този етап можете да видите прогнозите на именитите журналисти от Дарик радио и Спортно шоу Гонг – Томислав Русев и Ники Александров. Понякога техните прогнози съвпадат, а друг път са различни. До тях ще видите и мненията на Борис Касабов спортен журналист с дългогодишна практика, който често напипва верните знаци за крайния изход на двубоите.

Спокойно можем да гласуваме доверието на тримата именити експерти, защото те анализират мачовете внимателно и следят всяка една развръзка в отделните клубове. Журналистите познават състоянието на играчите, амбициите на треньорите и се ровят в кухнята на различните тимове, за да получат максимално качествена информация, която ще предадат на вас.


Нашето мнение за рубриката „Прогнозите на гол”

Прогнозите на гол е любопитна рубрика, тъй като зад нея стоят все големи имена от спортната журналистика. Winbet се грижи да помага на своите клиенти, като предлага ежедневни, ежеседмични и ежегодни прогнози за спортни събития от различни точки на света. Разбира се, няма как да не поздравим букмейкъра за тази нова рубрика и се надяваме тя да бъде с нас дълго време. Пожелаваме успех на експертите, които дават прогнози и ще ги следим от близо.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Спортни прогнози от Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!