Спортни новини от Betfair

Видяно 103 пъти

Клиентите на Betfair могат не само да прекарат приятни мигове с предложенията за игра, но и да се осведомяват за най-важното от света на спорта. В следващите редове ще прочетете повече за информационната секция, която букмейкърът поддържа специално за своите потребители.

Посетете Betfair


Как изглежда информационният раздел?

информационен раздел на Betfair
Преглед на информационния раздел в Betfair

Има два начина да стигнете до секцията с новини на букмейкъра Бетфеър, като сега ще ви ги покажем. Първият е да въведете директно в браузъра си адреса betting.betfair.com. Ако не ви се помнят допълнителни данни обаче, може да го отваряте и от директния линк, който ще намерите в основния сайт. Заредете платформата за залагания в секция „Спорт“. Няма значение дали сте влезли в профила си или не, трябва просто да превъртите страницата надолу. В дясната ѝ част ще забележите банера на информационния раздел.

Той ще ви отведе до желаната страница. В нея ви очаква познатият изглед, с който вече сте свикнали в платформата на Бетфеър. В черната лента за навигация ще откриете линкове за бърз достъп до най-горещите предложения на букмейкъра: „Начален Бонус € 100“, „Betfair Оферти“, „Пазари на Живо“, „Price Rush“, „Cash Out“ и „Acca Edge“.

Имате на разположение и бърз бутон „Видео“, който ще ви отведе до търсачка, в която да проверите за кои събития Бетфеър ще предложи директно излъчване в конкретния ден. Има и бутон „Статистика“, но за съжаление той е извън строя.


Какво ще откриете в секцията?

Към момента екипът на Бетфеър отразява предимно новини от света на футбола. Отбелязват се събития от:

  • БГ Група А
  • Бундеслига
  • Ла Лига
  • Лига Европа
  • Премиършип
  • Световна купа
  • Серия А
  • Шампионска лига

Експертът на Betfair разглежда и мачовете от международните тенис първенства, особено когато в тях един срещу друг се изправят фаворити. Налични са и други спортове, но те се списват доста по-рядко. В полезрението на аналитичния екип влизат ТОП сблъсъци от ММА първенствата, от американските спортове или от стартовете на Формула 1.

Текстовете, които ще откриете в информационния раздел, се публикуват преди дадено събитие. Те дават кратка информация за физическото състояние, в което се намират отборите или отделните състезатели.

Ще получите справка за резултатите от последните им срещи, за контузените играчи и за картони от предишни мачове. Най-ценното обаче е, че експертите на Бетфеър ще ви подскажат и препоръчителни залози. Това е особено полезно не само за новаците в областта на прогнозирането, но и за онези от вас, които играят на спортната борса. Никога не е излишно да се опрете на експертно мнение.


Нашето мнение за раздела

Информационният раздел на Бетфеър е изключително добра идея и би могъл да е от полза за клиентите на бранда. Това важи с особена сила за онези потребители, които играят на спортната борса. Те могат да ползват предложенията на експертите като ориентир за стойностите на облозите, които сключват. Към момента секцията предлага информация предимно за футболни и тенис събития. Въпреки че не може да се сравни с прогнозните рубрики на други букмейкъри, страницата е приятно допълнение, от което клиентите на бранда могат да извлекат ползи.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Спортни новини от Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!