Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. Въведение
 2. Cash-out - как да използваме опцията?
 3. Преимущества на функцията Cash-out
 4. Недостатъци на кеш аут
 5. Спортингбет - спортове и пазари
 6. Затваряне на cash out през мобилни услуги
 7. Бонус за първо използване
 8. Чести задавани въпроси
 9. Заключение

Кратко въведение в Cash-out опцията на Sportingbet

Притеснявате се, че сте направили грешен избор и залогът Ви губи? В такива случаи букмейкърът Sportingbet предлага да се възползвате от функцията кешаут – cash-out. Така можете да получите мигновено изплащане и да задържите средствата си.

Кеш-аут опцията на Спортингбет представлява възможност да получите възстановяване на залога, преди да бъде затворен пазара, на който сте извършили залог. Така, потребителят получава бързи доходи по залога и потенциалните загуби на клиента се свеждат до минимум, ако например според него е висока вероятността от загуба.


Как да използваме опцията за спиране на залога?

 1. Създайте си акаунт в Спортингбет от тук (Може да използвате туториал със стъпките за регистрация в Sportingbet от България).
 2. Влезте в профила си и направете своите залози.
 3. В дясно ще видите раздел „Моите залози“ – в него се отразяват всичките неприключили срещи, които сте играли.
 4. Ще видите в дъното зелен бутон с надпис „Кеш-аут за“ и сумата, която ви се предлага за стопиране на залога.

Кеш-аут екстрата е налична за отворените-активни или т.нар. неуредени залози от различни пазари.

как да направим кеш-аут в Спортингбет

ПРИМЕР:

Играч поставя 10 парични единици (евро или лева) за победа на Арсенал с коефициент 2. Този коефициент възлиза на 2,0. В първите 10 минути на мача обаче, играчът се усъмнява в така уверената победа на лондончани. В този момент той може да се откаже от залога, губейки само определен процент. Ако съперникът на Арсенал успее да се отличи, то загубата ще бъде по-голяма. Например, в началото на мача може да се върнат 9,5 единици (загуба от 5%). В края на второто полувреме при равенство или загуба на арсенал, букмейкърът ще върне на играча само 2 парични единици. Горните цифри са примерни. В специален прозорец, играчът може да следи колко може да си върне в даден момент.

Ако Арсенал вкара три гола, цифрата на връщане ще превиши размера на залога. В този момент може да вземете текущата печалба, използвайки кеш-аут от Спортингбет без да чакате края на мача.

Тези възможности правят бетинга още по-интересен и динамичен. А професионалните играчи могат да извлекат от функцията кешаут допълнителна полза.


Преимущества на функцията Cash-out:

Предимства

 • Не трябва да изчаквате резултатите от всички залози
 • Можете сами да решите кога да получите печалбата си, ако вече не искате да рискувате
 • Сумата на кешаута незабавно се депозира (възвръща) по сметката Ви
 • Тя може да се използва при LIVE-залозите


Недостатъци на кеш аут от Sportingbet

Недостатъци

 • Интерфейса на функцията е по-бавен от други сайтове
 • Не се предоставя възможност за затваряне на част от залога
 • Няма автоматичен кеш аут
 • Няма как да разберете дали конкретен пазар със сигурност ще може да бъде затворен


За кои спортове и пазари се предлага Cash-out в Спортингбет?

Тази опция се разпространява при залозите на живо в определени събития от такива спортове, като футбол (обикновен и американски), тенис, баскетбол, хокей на лед, хандбал, бейзбол, снукър, дартс, ръгби и всички, които се показват в раздел „Моите залагания“ на акаунта ви. Кеш аут е наличен и за събития, които все още не са стартирали. Функцията ще бъде активна за всички популярни пазари, сред които победител, общ брой голове/точки, хендикап, корнери и други. Както е ясно от самото име, Sportingbet дава възможност да се теглят пари по всяко време. Вашата печалба ще бъде изчислена според общите правила на залозите за победа.


Може ли да затварям залози през мобилните услуги на Sportingbet?

Да, кеш аутът е наличен и през мобилните възможности на букмейкъра. Нещата стават по същия начин, както в пълната версия на сайта. Нямате ограничения за използването на опцията, така че може да се възползвате от нея навсякъде и по всяко време през вашето мобилно устройство. Може да прочетете още информация за мобилната версия и апликациите на Спортингбет.


Има ли бонус за първо използване на Cash Out?

В сайта на Спортингбет подобен бонус не се дава. Букмейкърът разполага с опцията кеш аут и ви предлага високи суми, при които да затворите. Смятаме, че това е достатъчно, за да се възползвате от нея. Компанията има други бонуси, с които да увеличите шансовете си за печалба, а ако желаете бонус за кеш аут, може да разгледате предложенията на Betfair.


Чести задавани въпроси за спирането на залога в Спортингбет

FAQ

Как да разбера кои залози подлежат на кеш аут?
Това няма как да се случи в сайта на Спортингбет. Нужно е да направите залог и след това да проверите дали той е активен за затваряне в определен момент.

Кога е правилното време да активирам опцията?
Сами решавате кога е най-добре да се възползвате от кеш аута. Преценяйте спрямо ситуацията на развитие на селекциите ви, за да минимизирате загубите си или да приберете мигновена сума на печалба.

Защо в някои моменти затварянето на залог не е активно?
Защото има блокирани коефициенти за събитията, на които сте заложили. Кеш аут отново може да е активен, след като пазарите бъдат достъпни за залог.

Мога ли да затворя част от залога?
В някои други букмейкъри можете да затворите някаква част от залога, но при Спортингбет това не е възможно.

Защо Sportingbet предлага тази функция в своя сайт?
Целта е да се предложи една от най-търсените опции за спортни залози. Търсена е от залагащите, понеже тя им донася страхотни възможности, с които да увеличат своите печалби. Букмейкърът е сред сериозните компании, така че наличието на cash out функцията не трябва да ви изненадва.


Мнение и оценка за кеш аут на Sportingbet

Опцията за спиране на залога на Спортингбет безусловно е много удобна и може да се окаже полезна за много играчи, чийто прогнози за краен изход на срещата се окажат неверни или съмнителни. Възвръщаемостта на залога чрез тази опция може да бъде различна във всеки един момент от срещата, което я прави интересна и привлекателна за играчите. Те харесват динамично променящите се залози, така че това безусловно е много добра и доста използваща се функция. За това говори и постепенната поява на функцията по другите букмейкъри, за които сме писали в други статии.

Оценката ни за кеш аут опцията на Sportingbet е 6/10, понеже трябва да се разработи допълнително, ако иска да включва всички съвременни характеристики.

Пробвайте Кеш-аут

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Спиране на залога в Спортингбет с кеш-аут опция

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!

Елица Мартинова

Елица Мартинова

Елица е част от екипа зад Betenemy. Нейните отговорности включват писането на ревюта и последни новини за букмейкърите. Също така, Ели се грижи за оформянето на ревютата и поддържането им актуални.