Скромният Хюн-Мин Сон: Не съм сред топ играчите на Висшата лига

Видяно 123 пъти

Вече няколко сезона Хюн-Мин Сон продължава да бъде ключова фигура в състава на Тотнъм, като според мнозина, той е един от най-добрите играчи в английската Висша лига. Само през настоящия сезон южнокореецът вече има осем попадения на сметката си в осем изиграни мача. В паузата за мачове на националните отбори, Сон се прибра в родината си за да помогне на Южна Корея в предстоящите им двете приятелски срещи с Мексико и Катар.

В интервю за Корейската Футболна Асоцияция, Сон отново прояви прочутата си скромност, като заяви, че не е сред топ играчите във Висшата лига и никога до този момент не е се смятал наравно с играчи като Мохамед Салах и Кевин Де Бройне.

Никога не съм мислил, че съм сред най-добрите играчи във Висшата лига, нито за миг. Винаги съм се опитвал да дам всичко от себе си за Тотнъм и националния отбор и да се опитам да покажа всичките си способности. Различно е да играя за националния отбор и за Шпорите, но винаги искам да съм максимално подготвен и да зарадвам феновете.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Скромният Хюн-Мин Сон: Не съм сред топ играчите на Висшата лига

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!