Конте получава многократно повече пари от всички останали треньори в Серия А

Видяно 63 пъти

След като наскоро се появи информация за това, какви са разноските на клубовете в италианската Серия А за заплати на футболистите, сега се появи и списък с възнагражденията на всичките 20 наставника в първенството. И ако при футболистите, собствениците на Ювентус са тези които бъркат най-дълбоко в джобовете си, за да осигурят заплатите, то при треньорите нещата не стоят точно така.

Наставникът на Интер, Антонио Конте, който бе близо до напускане преди началото на сезона, получава най голямо годишно възнаграждение в размер на 12 милиона евро. За сравнение, всички останали 19 треньора получават между 0.5 и 2.5 милиона евро, като треньорът на Ювентус, Андреа Пирло е с годишна заплата от 1.8 милиона, което го нарежда на седма позиция. Най-ниската заплата се пада на селекционерът на новака Специя, като тя е в размер на 0.5 милиона евро.

Ето и как изглежда пълният списък с треньорите в Серия А и тяхното възнаграждение.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Конте получава многократно повече пари от всички останали треньори в Серия А

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!