Афилиейт конференция в София през 2020 година: Какво да очакваме?

Мария Костадинова
Видяно 50 пъти
Съдържание
 1. Относно афилиейт конференцията
 2. За букмейкърите
 3. Защо да участвате?
 4. Регистрация и билети за вход

Отминаващата 2019 година определено имаше доста важни събития за букмейкърската сфера. Още не си е отишла тази година, а букмейкърите правят своите планове за догодина. И не просто плануват, те вече имат ясна представа какво да ви представят на предстоящата афилиейт конференция. И ако си мислите в коя ли държава ще бъде, то смятаме ще останете доста приятно изненадани, когато разберете, че именно нашата страна ще бъде любезен домакин на събитието. Искате да разберете повече? Останете с нас и в следващите редове, където разкриваме всички подробности, които биха ви били интересни.


Какво представлява афилиейт конференцията?

Ако вие сте афилиейт, то със сигурност се вълнувате от всички по-големи конференции в бетинг сектора. Е, една такава предстои през следващата година, като това, което трябва да знаете накратко е:

Важни детайли за Affiliate Conference Sofia 2020:
 • Дата: 12.05 – 13.05.2020 година
 • Дни: Вторник и Сряда
 • Локация: гр. София, България

На конференцията ще присъстват едни от големите имена в сферата, но кои са те ще разкрием малко по-надолу.


Кои букмейкъри ще вземат участие?

 • Bet365
 • ComeOn!
 • Karamba
 • Cashimashi
 • 7 stars Parters
 • Stars Affiliate Club
 • Kindred Affiliates

Определено доста внушителни брандове ще заявят своето присъствие. Както виждате, освен букмейкъри, има и някои от популярните онлайн казина като Cashimashi и Karamba. Любопитно би било дали този списък ще се обнови с още имена, но по наше мнение това е напълно възможно. Все пак, като за начало, това е един много добър старт. Очакванията са за доста изненади не само откъм представяне на брандовете. Със сигурност още от сега тече трескава подготовка, за да може присъстващите да се насладят на едно запомнящо се събитие през предстоящата година.


Защо да се присъедините?

Изискана храна, освежаващи напитки, добре оборудвани заведения с високо качество – това ще бъде на ваше разположение, в случай, че решите да се присъедините към двудневната афилиейт конференция на едни от водещите букмейкъри в онлайн бетинга и не само. Срещнете се с представителите, мениджърите и едни от водещите лица на брандовете от цяла Европа на предстоящото събитие, което ще се проведе на 12-ти и 13-ти май 2020 година. Създайте нови партньорства и обсъдете всички въпроси, които ви вълнуват. Освен всичко останало, от екипа на организацията обещават конференцията да завърши с вечерно парти, което да приключи подобаващо и да постави края на това вълнуващо за всички преживяване.


Как да заявите своя безплатен билет за вход?

билети за афилиейт конференция в София

Както можете да видите и от скрийншота по-горе, вие можете да заявите напълно безплатно вашия билет за предстоящата конференция. Това, което трябва да направите е:

 1. Посетете официалния сайт от бутона за вход, който сме ви предоставили по-долу.
 2. След като сте в платформата, ще видите най-отгоре на сайта сив бутон „Free Affiliate Tickets“. Натиснете го или изплзвайте втория възможен бутон със същия надпис, но позициониран във въртящия се слайдер. Който и от двата да изберете, ще бъдете препратени към формата за регистрация.
 3. След като натиснете бутона, пред вас ще се отвори регистрационна форма, в която трябва да попълните своите данни (както виждате и от екранната снимка, по-горе).
 4. След като сте готови, натиснете синия бутон „Request Tickets“.

Вход в официалния сайт

Мария Костадинова

Мария Костадинова (Специалист по залози и Автор)

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Афилиейт конференция в София през 2020 година: Какво да очакваме?

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!