Отчаянието на Меси в снимка от съблекалнята на Барселона след разгрома

Християн Цуцев
Видяно 14 пъти

За снощната победа на Байерн Мюнхен над Барселона с 8:2 ще се говори още дълго време, като много медии дори я определиха като победата на века. На противоположния полюс са играчите на Барселона, които понесоха голям срам и се прибраха с наведени глави. Това е най-тежката загуба за тима от 1946 година насам, а също и най-разгромното поражение в звездната кариера на Лео Меси. Аржентинецът приема тежко загубите и очевидно сегашната такава не прави изключение.

Журналистът Хавиер Ланца публикува в социалните мрежи снимка на Меси, направена в съблекалнята на тима след разгрома. Аржентинецът седи усамотен с наведена глава, отчаян от случилото се. Барселона завършват сезона без спечелен трофеи, което не се е случвало от доста време насам. Някои популярни бивши футболисти пък заговориха за напускането на Меси.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за Отчаянието на Меси в снимка от съблекалнята на Барселона след разгрома

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!