Промяна в изгледа на коефициентите в Bet365

Видяно 225 пъти

Как да променим изгледа на коефициентите в Бет365?

За да знаете какви средства бихте спечелили при залог на дадено спортно събитие, трябва да видите коефициентите. Последните представляват числа, които сочат колко пари ще вземете, когато залогът ви е успешен. В уебсайта на Bet365 можете да избирате между три вида коефициенти: европейски или още познати като десетични, дробни известни още като британски и американски коефициенти. По-долу ще ги разгледаме всички тях поотделно.

На първо време ще ви научим как да промените изгледа на коефициентите в Бет365, така че да ви бъде по-лесно да пресмятате печалбите си. Промяната на вида става много лесно от контролния панел на сайта. Избирайки една от трите възможности, за които споменахме по-горе, коефициентите пред всяко едно спортно събитие ще бъдат променени незабавно.

Линк за Bet365


Какво да направим, за да променим изгледа на коефициентите?

  • Влезте в Бет365 акаунта си с потребителско име и парола;
  • Отидете най-горе в дясно на екрана, където има линк „Коефициенти” (виж снимката);
  • Кликнете върху линка и ще се появят трите опции: дробни, десетични и американски;
  • Изберете вида на коефициентите и те ще се променят незабавно;

Какво представляват трите вида коефициенти поотделно?

  • Десетични коефициенти – при тях е нужно да умножите коефициентите по размера на направения залог, за да разберете каква печалба ще получите. Ако например имаме коефициент 3.50, то на всеки заложен един лев ще получавате печалба от 3.50 лева. Сметките се правят чрез умножаване на залога Х коефициента. В случай, че имате повече от една селекция трябва да умножите всички коефициенти по залога, който ще направите. По този начин ще разберете, с каква сума може да се поздравите, ако спечелите спортните събития.
  • Дробни коефициенти – те се водят за най-простия вид коефициенти. При тях числителят показва колко пари ще спечелите, а знаменателят отразява направения от вас залог. С други думи, ако имате коефициент 9/10 това означава, че за заложените от клиента 10 единици ще спечели по 10 лева. Другият пример, който ще дадем е с коефициент 1/1, който значи, че печалбата ви ще бъде равна на сумата, която сте заложили и ще удвоите парите си.
  • Американски тип – те се делят на положителни и отрицателни със знаци плюс и минус. Положителните коефициенти ни показват каква ще бъде печалбата ни, ако заложим сто единици. Примерът, който ще дадем, е с коефициент +120, който означава, че ако заложите 100 лева, то печалбата ви ще бъде равна на 120 лева. Положителните коефициенти се използват, когато вашата печалба е по-голяма от направения залог.

Отрицателните американски коефициенти имат за цел да ни покажат, каква сума трябва да заложим, за да спечелим сто единици. Взимаме за пример коефициента -120, което значи, че за да спечелим 100 лева, е необходимо да се направи залог от 120 лева.


Какво е нашето мнение за коефициентите в Бет365?

Според нас в уебсайта за залози на Бет365 се намират едни от най-високите коефициенти в онлайн залаганията. Опциите за промяна на вида коефициенти са много практични, както личи от написаното на по-горните редове. Играчите могат да търсят и стабилни стойности за техните арбитражни залози, така че като цяло даваме висока оценка на предложените коефициенти.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Промяна в изгледа на коефициентите в Bet365

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!