Защо в Естония смениха футболист след само 13 секунди игра? (видео)

Видяно 43 пъти

Любопитен момент се случи в естонския шампионат, където само 13 секунди след първия съдийски сигнал футболистът на Ньоме, Калю Лаури Сууп беше заменен. Макар и меко казано странна, тази смяна си има и своето логично обяснение. В Естония има правило всеки един от отборите да стартира своите срещи с поне двама юноши в стартовия състав.

Изглежда обаче наставникът на Ньоме няма толкова доверие на младите момчета в състава и заради това, 16-годишният Сууп бе заменен още след първото излизане на топката извън очертанията. За негов малшанс, това се случи само след няколко секунди игра. Разбира се, не е имало сърдити и младокът е знаел какво ще се случи, като дори се намираше в непосредствена близост до резервната скамейка. Уви, въпреки смяната, Ньоме загубиха двубоя с 1:2.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Защо в Естония смениха футболист след само 13 секунди игра? (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!