Смяна на езика на сайта в Winbet

Видяно 170 пъти

Основният език, на който е преведена системата за залагания е български, но клиентите могат да се възползват и от английската версия. Потребителите на Winbet могат да сменят езика на сайта по бърз и удобен за тях начин. Вероятно малък недостатък на букмейкъра е, че е сложил само два достъпни езика, за разлика от конкурентните сайтове, но това може да се коригира с времето. А сега нека разгледаме откъде се променя езикът на едноименния сайт.

Посетете WINBET


Смяна на език в две лесни стъпки

  1. За да смените езика на сайта Winbet.bg е необходимо да влезете в системата с потребителско име и парола, а след това да отидете в най-горния десен ъгъл, където ще видите българското флагче.
  2. Ако кликнете на него ще се покажат достъпните езици, на които можете да преведете съдържанието на онлайн платформата за спортни залагания и казино игри (вижте снимката).
  3. избор на език от language bar в winbet
    Изглед от началната страница и language bar за смяна на езика на сайта

В случай, че изберете английски език, то веднага сайтът ще бъде преведен на него. Ако искате да се върнете на български език повторете горните стъпки, като се върнете на флагчето и преминете на BG версията. Това е всичко, което трябва да направите по промяна на езика.


До какви езици имаме достъп в Winbet?

Както вече споменахме в началото на статията, на този етап играчите могат да преведат сайта само на два езика, а именно на английски и български език. В по-голямата част от Европа се ползва английски, така че букмейкърите са сметнали, че той е достатъчен за чуждоезичните гости в системата. Разбира се, ние се надяваме в бъдеще време букмейкърът да вкара поне още няколко балкански езика, за да улесни нашите съседи и играта им в уебсайта.

При положение, че изпитвате някакви затруднения с промяната на езика или сайта не работи добре за вас, можете да се свършете със съпорта чрез чат на живо, за да отстраните евентуално изникналите проблеми с преминаването от един език на друг. Пожелаваме ви успешна игра!

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Смяна на езика на сайта в Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!