Трансфер на Меси в Манчестър Сити, възможно ли е?

Видяно 43 пъти

Напоследък все по-често се говори за скандали от кухнята на Барселона, които в комбинация с изплъзващата им се титла в Испания доста нажежават обстановката в тима. Това е една от причините различните спекулации за изходящи трансфери да продължат да върлуват в Интернет пространството. Намесено бе дори името на Лео Меси, като според аржентинският журналист на Fox Sport, Кристиан Мартин, Манчестър Сити ще се опитат да привлекат мегазвездата. Мартин имал източници както в Каталуния, така и в Англия и според него преминаването на Меси в Манчестър Сити изглежда напълно възможно.

Разбира се, ако обжалването на Гражданите за премахване на тежкото им наказание за изкарване от Шампионска лига не бъде прието, то подобен трансфер би станал нещо още по-невероятно. Меси вече е на 33 години, като договорът му изтича следващото лято, като журналистът на Fox Sport твърди, че Меси се чувства обиден и не желае да носи отговорност за всичко случващо се в клуба.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Трансфер на Меси в Манчестър Сити, възможно ли е?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!