Словакия и Хърватия в пряк сблъсък за едно от челните две места

Християн Цуцев
Видяно 34 пъти
квалификации за световно 2018Група Е от европейските квалификации се очертава да бъде една от най-завързаните, тъй като там предварително сочените за фаворити в групата Хърватия са едва на трето място във временното класиране. Тази седмица те гостуват на Словакия, които също имат амбиции за някое от първите две места в групата. До този момент двата тима са се срещали общо четири пъти, но това винаги е било в приятелски срещи. Все пак, в тях Хърватия водят с 2:0 победи и получават леко предимство от спортния букмейкър PalmsBet по пътя им към победата и в предстоящата среща.

Залог за двата отбора да отбележат

Независимо дали печелят или губят, последните седем мача на Хърватия във всички надпревари са завършили с попадения и в двете врати. Подобен залог може да изпробвате и в предстоящата им среща със Словакия, които у дома със сигурност ще имат възможности да стигнат до попадение.

Словакия са втори във временното класиране

Словакия стартираха убедително квалификациите, като се справиха и с моментния лидер в групата Унгария. Последва обаче поражение от Уелс, което малко помрачи настроението, но то бързо бе оправено с разгром над Азербайджан. Така, след неубедителното представяне на Словакия в Лигата на Нациите, където те загубиха три от изиграните си четири мача, тимът здраво се е вкопчил в битката за челните две места на своята квалификационна група.

Хърватия нямат право на повече грешки

След бляскавото световно първенство за Хърватия, тимът беше на косъм от това да спечели своята желязна група в Лигата на Нациите, където компания им правиха още отборите на Испания и Англия. С подобно представяне загубата на отбора от Унгария бе приета като изненадваща, но все пак, хърватите успяха да победят Азербайджан и Уелс, така че все още имат добри шансове за първото място в групата.
Прогноза
Коефициентите подлежат на промяна!
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Словакия и Хърватия в пряк сблъсък за едно от челните две места

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!