Подсигурен залог от Bet365 при избор на първи голмайстор в мача

Мария Костадинова

Bet365 предлага на клиентите си различни бонуси за футбол. Единият от тях е във вид на Подсигурен залог при избор на първи голмайстор в мача. На играчите им се открива възможност да изберат кой футболист ще отбележи първия гол в срещата, но дори това да не стане, букмейкърът ще изплати една трета от коефициента, когато селектирания играч отбележи. Това е един много интересен бонус, който минимализира риска от загуби.

Ако например сте заложили, че футболистът Х ще отбележи първия гол в срещата, но тази ваша прогноза не се сбъдне и той вкара второто, третото или четвъртото попадение отново печелите 1/3 част от коефициента за голмайстора. Това се нарича Подсигурен залог за първи голмайстор. За да уредите залозите си, трябва да следвате правилата за първи голмайстор в срещите.

Подсигурете залога си


правила и условия


Правила за ПЗ за първи голмайстор

  • Залози за Първи голмайстор се приемат само за първите 90 минути на мача;
  • Ако заложите за Първи голмайстор с Подсигурен залог, ще ви бъдат изплатени 1/3 от коефициента, без ограничение на броя места;
  • При уреждането на залози за Първи голмайстор не важат автоголовете в мача;
  • Залозите за играчи, които не вземат участие в срещата се анулират;
  • ПЗ ви дава възможност да вземете печалба дори избрания от вас голмайстор, да не отбележи първото попадение, но той трябва да вкара гол в срещата;

Това са правилата, които важат към бонуса Подсигурен залог. Ако дори едно от тях не е изпълнено, то бонусът може да бъде анулиран от букмейкъра. В случай, че операторът установи нарушения на правилника или прецени, че клиентите са действали манипулативно също може да се отмени бонуса, без никакво предупреждение към отсрещната страна.


В обобщение

Подсигуреният залог на Bet365 ви позволява да изберете голмайстор в срещата, пък било той да вкара първи или последен. По-важното е, че и в двата случая потребителите ще получат възнаграждение, така че можем да напишем само хубави неща за този бонус. Ако имате допълнителни въпроси относно промоцията, то свържете се с поддръжката, която ще ви даде допълнителна информация за направата на подсигурени залози за първи голмайстор в мача.

Автор
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Подсигурен залог от Bet365 при избор на първи голмайстор в мача

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!