Ролан Гарос стартира на 27 септември и ще има публика

Християн Цуцев
Видяно 48 пъти

Вече е ясно, че тенис сезонът ще продължи и след кризата, като US Open ще стартира на 30 август, а Ролан Гарос бе за втори път изместен, като в крайна сметка ще се проведе в периода между 27 септември и 11 октомври. Седмица по-рано пък ще започнат и квалификациите, които напълно бяха премахнати на US Open. Друга съществена промяна е наличието на публика по трибуните, за която потвърди лично президентът на френската тенис федерация Бернар Гуидичели. Все още не е ясно колко точно зрители ще бъдат допуснати, но продажбите на билети ще стартират още в края на юни или най-късно началото на месец юли.

Директорът на Ролан Гарос, Ги Форже пък допълни, че очаква всички водещи играчи да заявят участието си на турнира, въпреки натоварените няколко седмици. В рамките на седем седмици ще се проведат два турнира то Големия Шлем и три мастърса. Цели 75 играчи от топ 100 в момента са от Европа и Форже вярва, че те ще вземат участие. По-късно през сезонът е и мастърсът в Париж в зала Берси, като той остава по план в периода от 31 октомври до 8 ноември.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ролан Гарос стартира на 27 септември и ще има публика

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!