Ще има фенове по стадионите на мачовете от efbet Лига!

Видяно 52 пъти

България последва примера на Сърбия, позволявайки на феновете да присъстват на мачовете от родния футболен шампионат. Заповедта е от днес и гласи, че футболните срещи ще могат да се провеждат при максимум 30% заетост на стадиона, като разбира се, трябва да се спазват и съответните мерки. За осигуряването на необходимата дистанция, феновете ще трябва да седят поне през две седалки разстояние. Заповедта ще важи още за самия старт на мачовете този петък, който ще бъде сложен с двубоя между Локомотив Пловдив и Етър, след което е и голямото дерби между Левски и Лудогорец. Ето какво точно гласи и официалното съобщение:

„Днес здравният министър издаде заповед, с която, считано от 05.06.2020г., разрешава провеждането на първенството за първа и втора професионална футболна лига пред публика, при заетост на местата до 30% от общия им капацитет и при настаняване на зрителите най-малко през 2 седалки.

Издадената днес Заповед № РД-01-289/02.06.2020 г. отменя Заповед № РД-01-287 от 30.05.2020 г.“

С пълния текст на заповедта можете да се запознаете тук.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ще има фенове по стадионите на мачовете от efbet Лига!

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!