Ударна доза Шампионска лига в рамките на 20 дни

Християн Цуцев
Видяно 46 пъти

Все още няма официална информация как точно и на кои дати ще се проведат оставащите мачове от Шампионска лига, но по-всичко изглежда, че през месец август ни очаква интензивна програма с европейски сблъсъци. Според сведения на RMC Sport, от УЕФА вече имат план как да продължи турнирът на богатите. Към този момент мястото на битките се предвижда да бъде португалската столица Лисабон, но по-интересно е, че оставащите мачове до края на надпреварата ще бъдат поместени в рамките на 20 дни.

Информацията гласи, че Шампионска лига ще бъде възобновена на 3-ти август, а на 23 август ще се изиграе и финалната среща. Напомняме, че остават да се изиграят вторите срещи от половината осминафинали, като това се очаква да се случи в периода между 3-ти и 10-ти август. Четвъртфиналите и полуфиналите ще се изиграят само в една среща. Що се отнася до Лига Европа, то вероятно надпреварата ще продължи в немския Франкфурт, като финалът ще се изиграе на 21-ви август.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ударна доза Шампионска лига в рамките на 20 дни

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!