Отритнатият от Аталанта Папу Гомес вече е собственост на Севиля

Видяно 115 пъти

Още в края на миналата година възникна спор между звездата на Аталанта, Алехандро Гомес и старши треньора на Бергамаските, който пък доведе до изкарване на футболиста от стартовия състав, а след това и от групата. Неговият трансфер през зимната пауза беше почти сигурен и вече се случи. Въпреки желанието на двата милански гранда да привлекат Папу Гомес, то снощи испанският Севиля официално обяви новото си попълнение.

32-годишният аржентинец е подписал до 2024 година, като се твърди, че годишната му заплата ще е в размер на три милиона евро. Севиля са дали 5.5 милиона евро на Аталанта, но в договора са заложени и допълнителни бонуси на стойност от още три милиона евро.

Папи Гомес ще се запомни като един от ключовите играчи за Аталанта, допринесли за растежа на клуба в последните няколко годни. Той има точно 250 участия за отбора, в които е отбелязал 59 попaдения и е добавил още 71 асистенции.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Отритнатият от Аталанта Папу Гомес вече е собственост на Севиля

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!