LIVE залози в Sesame.bg

Видяно 107 пъти

Залози на живо в Sesame

Макар и да е отскоро на родната сцена за спортни залози, Sesame определено заслужава положителна оценка за летящия старт, който прави. Компанията разполага с модерна платформа за залагане, като в нея ще намерите основните функции и услуги, характерни за лидерите от бранша. Точно такава е и услугата за залагане на живо. В Sesame разполагат с обширна програма, включваща спортни събития, на които можете да поставите в реално време своята прогноза.

Посетете Sesame залози на живо


Къде са залозите на живо в Sesame?

Sesame залози на живо

Има два начина да достигнете до наличните залози на живо в платформата. Първият начин е като отворите спортната секция на Sesame и разгледате основното меню, което се намира в лявата част на вашия екран. Там са представени отделните спортни дисциплини, срещу които има стрелка, която ако изберете, ще се отворят всички лиги, а срещу тяхната стрелка – съответно техните мачове. Върху събитията, на които можете да поставите залог в реално време, ще видите надпис в червено „НА ЖИВО“.

Другият вариант да достигнете до всички актуални залози на живо е през главното меню на страницата. То се намира в централната част, най-отгоре на сайта. Изберете пряката връзка до секцията “На живо“. Ще бъдете препратени към нова страница, на която ще виждате единствено и само събитията, на които все още можете да поставите своя залог, тоест те все още се играят. Залозите на живо и тук са разпределени в категории, като можете да ги селектирате според типа спорт, конкретната лига или държава.


На какво можем да поставяме залози на живо в Sesame?

В Sesame на практика можете да поставяте прогнози в реално време на почти всяка спортна дисциплина. В наличната програма от 20+ видове спорт ще виждате разнообразни предложения от лиги и събития, на които да залагате на живо. Тук ще намерите десетки залози на живо от категориите електронни спортове, тенис, моторни спортове, ММА, тенис, баскетбол, волейбол и така нататък. Естествено, най-мащабна е секцията със залози на живо на футболни мачове. На практика, в Sesame дневно ще срещате десетки мачове от футболния свят, на които да поставяте своите прогнози в реално време. В зависимост от конкретния двубой ще намирате и различни пазари, в това число за краен победител, Четно/нечетно и Азиатски хендикап.

Важно за залози на живо в Sesame

Имайте предвид, че коефициентите за залозите на живо в Sesame във всички спортни категории са различни от тези, които може би, сте видели за предварителния залог за дадено събитие. Нещо повече – по време на мача тези коефициенти се променят изключително бързо и динамично. С всяка промяна на терена се изменя и самият коефициент. Съобразете тази динамика разумно с вашата прогноза.

Друга важна подробност за секцията със залози на живо е възможността да се възползвате от функцията кеш аут в Sesame. Тя ви позволява да затворите залога си, преди да е приключил мачът, срещу определена сума, предложена от букмейкъра. По този начин можете да си спестите известна сума от евентуална загуба. Трябва да сте наясно, че в Сезам има частичен и пълен кеш аут, като при частичния – част от вашия залог продължава да седи отворен и може да постигне загуба или победа в края на мача.

Линк към LIVE залозите в sesame.bg

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “LIVE залози в Sesame.bg

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!