Залози на футбол в Sesame

Видяно 181 пъти

Sesame е лицензиран български букмейкър с отлична услуга и богата гама от интересни предложения. Страницата разполага със завидна спортна програма, в която са включени над 20 вида различни спортни дисциплини. Естествено, по подобие на лидерите в сферата на онлайн спортните залози, и Sesame залага основно на футболните залози. Именно футболът е акцентът в тяхната програма, където можете да намерите десетки двубои ежедневно, на които да поставяте своите прогнози.

Посетете Sesame


Къде да намерим залози на футбол в Sesame?

Sesame спортни залози

Футболните залози в Sesame са поместени в основната спортна секция на sesame.bg, като за да стигнете до тях, трябва първо да влезете в своята игрална сметка, а ако нямате такава, да си регистрирате. В случай че искате само да разгледате програмата с футболни събития в този букмейкър, между другото, не е задължително да сте негов клиент. Можете предварително да хвърлите един поглед върху футболната програма и ако тя ви допадне, да преминете към процеса по регистрация на акаунт в Sesame, който е много бърз и лесен за изпълнение. А коментирайки футболната програма в сайта, смятаме че няма как да не ви допадне, защото тук наистина се поместват десетки събития на ежедневна база.

  1. Стъпка 1: За да ги видите, влезте в секция “Спорт“ през главното меню на сайта.
  2. Стъпка 2: След това, в лявата страна, ще видите всички спортни дисциплини, подредени в падащо меню.
  3. Стъпка 3: При натискане на менюто с футболни двубои, първо ще видите наличните лиги и турнири. След това, под тях ще се изредят и конкретните мачове, на които можете да залагате.
  4. Стъпка 4: Почти винаги футболната секция в спортната програма е с придружен специален надпис в червено. Той показва залози на живо в Сезам, което означава, че сред събитията има и такива, на които е възможно да поставяте залози в реално време.
Какви футболни залози има в Sesame?

Футболните лиги и турнири в Sesame са подредени по държави, като тук има събития от цяла Европа – Англия, Испания, Италия, Германия, Португалия, Швейцария, България и други – а също така и от Азия, Америка и множество международни шампионати. В много случаи някои държави са представени и от женските футболни лиги, което е поредното доказателство за широкия обхват от събития в тази спортна дисциплина в Sesame.

Не по-малко на брой са и маркетите в секция футбол. На практика, в Sesame можете да залагате на почти всичко, за което се сетите – от класическите залози за краен изход от мача, общ брой голове, Четен/нечетен, Под/Над и така нататък до по-екзотични прогнози за броя картони, смени по време на двубоя и редица дългосрочни залози.

Какви са коефициентите на футболните залози в Sesame?

Всеки опитен играч знае от какво съществено значение са коефициентите, предлагани в един букмейкър. Наличието на множество футболни мачове не е достатъчно за добро представяне и високи приходи. Когато богатата футболна програма е съчетана със сравнително високи коефициенти, потребителите могат да си гарантират наистина успешна активност в съответния букмейкър. За щастие, в Sesame коефициентите на футболните събития са доста добри. След като ги сравнихме с повечето официално лицензирани и легални букмейкъри у нас, можем да заявим, че Sesame предоставят отлични ставки за двубоите в сферата на футбола. Това важи както за предварителните, така и за залозите на живо в страницата.

Вход в Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на футбол в Sesame

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!