Опция „Създай залог“ в Sesame

Видяно 128 пъти

Създай залог в Sesame

Sesame разполага с всички съвременни функции и опции за успешно залагане на спорт. В този букмейкър ще намерите висококачествена услуга, надеждна система, но и екстри, с които да направите своята активност още по-вълнуваща, интересна, а и успешна. Една такава екстра е специалната функция, наречена създаване на залог.

Посетете Sesame

Какво представлява опцията създай залог в Sesame?

Създай залог е добре позната функция в света на онлайн букмейкърите днес. Това всъщност е една от последните иновации в индустрията. В България, Sesame е една от онлайн компаниите за спортни залози, която предлага опцията създай залог. Позната още като Bet Builder, на този сайт тя обаче е валидна само за събитията от футболния раздел на спортната програма.

Това, което ви позволява функцията създай залог в Sesame, е да създадете сами своя залог. За целта вие можете да избирате няколко на брой от разнообразните предложени пазари за един конкретен мач. Така например, за събитието Реал Мадрид –Барселона, можете да поставите залози за победа за Реал Мадрид, повече от 4 гола в мача, единият отбор да вкара гол в първите 10 минути и така нататък.

След като поставите избраните от вас залози за конкретните пазари, всички те ще се отразят във вашия електронен фиш. Естествено, всеки залог ще разполага със своя индивидуален коефициент.

В крайна сметка, ще се получи един залог като комбинация от всички, с един общ залог, който в повечето случаи е доста примамлив. Имайте предвид, че този комбиниран залог от създай залог може да стане част от друга ваша система или комбинация.

Общият залог от създай залог може да се миксира както със залози за събития, които не са част от този общ залог, така и за такива, които дори не са от секцията с футболните мачове.

Налични пазари в опцията създай залог в Sesame?

Когато изберете конкретния двубой от футболната секция в Sesame, имате право на залог за следните пазари:

  • 1X2
  • Общ брой голове
  • Двоен шанс
  • И двата отбора да отбележат
  • Брой голове Отбор 1
  • Брой голове Отбор 2
  • Четно/Нечетно

Имате право на колкото искате на брой залози за съответните пазари от дадено събитие. Минималният брой е 2 селекции, а максималният – 6. Разбира се, както вече отбелязахме, събитието задължително трябва да е от света на футбола.

Моля, имайте на предвид, че за тази опция важат само събитията за предварителни залози. Нямате право да създавате свой собствен залог със събития извън секцията с футболни събития или с футболни събития, които вече са започнали, тоест мачовете на живо.

Вход в Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опция „Създай залог“ в Sesame

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!