Електронни спортове в sesame.bg

Мария Костадинова
1
Видяно 67 пъти

Напоследък интересът към електронните спортове се покачи значително. Този интерес се наблюдава както сред зрителите, любопитни да проследят дадено мащабно състезание по видеоигри, така и сред залагащите, които пък виждат добра алтернатива в този вид събития за прогнози и печелен на пари. Ето защо беше съвсем очаквано в новия модерен букмейкър на България – sesame.bg, да намерим и не малко на брой възможности за залози на електронни спортове.

Посетете Sesame eSports


Къде да намерим залози на електронни спортове в sesame.bg?

Sesame раздел с електронни спортове

За разлика от виртуалните спортове в Сезам, електронните спортове не са отделени в своя самостоятелна категория на сайта. Всъщност, това е традиция, която спазват повечето съвременни букмейкъри от индустрията и очевидно от компанията възнамеряват да вземат пример от големите имена в сектора. Ще намерите наличните залози на електронни спортове в общата спортна секция на сайта sesame.bg, която можете да достъпите през главното меню. На практика, eSports са причислени като вид спортна дисциплина. А всички останали спортни дисциплини в платформата са прилежно изброени в менюто вляво, разположено в секцията “Спорт“ на платформата.


Какви eSports залози можем да поставяме в sesame.bg?

Когато намерите електронните спортове в общата спортна програма за залози на Сезам, ще се уверите, че те съвсем не са малко. Не са малко на брой и самите събития, за които можете да поставяте своите прогнози.

На практика, в sesame.bg клиентите разполагат с богат избор, включително и да залагат в следните категории: Call of Duty League, CS:GO, Dota, LOL, Фифа и много други. Състезанията в тези игри са налични от различни международни турнири.

В тези турнири можете да залагате както на отделен играч, така и на отборни битки. Интересно е, че в секцията с eSports ще намерите и възможността да залагате на живо. Това означава, че докато трае дадено събитие, на което сте направили своята прогноза, можете да го проследите в реално време.

От друга страна, след като сравнихме коефициентите в секцията с електронни спортове, с тези от другите съвременни букмейкъри у нас, установихме, че те са значително високи. От Сезам определено са се постарали да зарадват почитателите не просто на спортните залози, но по-специално на залозите в секция eSports.


Финални думи

Разнообразието от електронни спортове, както и от събития и турнири в тази категория в sesame.bg е повече от задоволително. Феновете на този вид спорт могат да се насладят на страхотна селекция от мачове, сравнително високи коефициенти, както и добра селекция от видове пазари, в това число и опция за залагане в реално време.

Вход в Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова (Специалист по залози и Автор)

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Електронни спортове в sesame.bg

  1. Ди
    Диди
    действително богат избор от електронни спортове предлагат