Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
  1. Sesame eSports - къде да ги намеря?
  2. Sesame начален бонус eSports
  3. Видове залози на еСпортове в Сезам БГ
  4. Заключение за Sesame.bg eSports
SESAME Електронни спортове

Напоследък интересът към електронните спортове се покачи значително. Този интерес се наблюдава както сред зрителите, любопитни да проследят дадено мащабно състезание по видеоигри, така и сред залагащите, които пък виждат добра алтернатива в този вид събития за прогнози и печелен на пари. Ето защо беше съвсем очаквано в новия модерен букмейкър на България – sesame.bg, да намерим и не малко на брой възможности за залози на електронни спортове.

Посетете Sesame eSports


Sesame начален бонус esports – 100% до 250 лв.

Sesame Начален Бонус Esports

Всички фенове на електронни спортове като League of Legends, FIFA, CS:GO и други, могат да очакват да открият своя начален esports бонус в Сезам. Букмейкъра е подготвил оферта от 100% до 250 лв. за първия депозит на своите нови клиенти. Промоционалната оферта ще бъде валидна до десет дни след нейното предлагане и може да бъде активирана срещу зареждане на вашия игрален баланс с минималната сума от 10 лева. Депозираната сума и бонуса трябва да бъдат разиграни 6 пъти в секция eSports на Sesame в срещи с коефициент на 1.50 в рамките на 30 дни.

Активирай своя бонус


Къде да намерим залози на електронни спортове в sesame.bg?

Sesame eSports

За разлика от виртуалните спортове в Сезам, електронните спортове не са отделени в своя самостоятелна категория на сайта. Всъщност, това е традиция, която спазват повечето съвременни букмейкъри от индустрията и очевидно от компанията възнамеряват да вземат пример от големите имена в сектора. Ще намерите наличните залози на електронни спортове в общата спортна секция на сайта sesame.bg, която можете да достъпите през главното меню. На практика, eSports са причислени като вид спортна дисциплина. А всички останали спортни дисциплини в платформата са прилежно изброени в менюто вляво, разположено в секцията “Спорт“ на платформата.


Какви eSports залози можем да поставяме в sesame.bg?

Когато намерите електронните спортове в общата спортна програма за залози на Сезам, ще се уверите, че те съвсем не са малко. Не са малко на брой и самите събития, за които можете да поставяте своите прогнози.

На практика, в sesame.bg клиентите разполагат с богат избор, включително и да залагат в следните категории: Call of Duty League, CS:GO, Dota, LOL, Фифа и много други. Състезанията в тези игри са налични от различни международни турнири.

В тези турнири можете да залагате както на отделен играч, така и на отборни битки. Интересно е, че в секцията с eSports ще намерите и възможността да залагате на живо. Това означава, че докато трае дадено събитие, на което сте направили своята прогноза, можете да го проследите в реално време.

От друга страна, след като сравнихме коефициентите в секцията с електронни спортове, с тези от другите съвременни букмейкъри у нас, установихме, че те са значително високи. От Сезам определено са се постарали да зарадват почитателите не просто на спортните залози, но по-специално на залозите в секция eSports.


Финални думи

Разнообразието от електронни спортове, както и от събития и турнири в тази категория в sesame.bg е повече от задоволително. Феновете на този вид спорт могат да се насладят на страхотна селекция от мачове, сравнително високи коефициенти, както и добра селекция от видове пазари, в това число и опция за залагане в реално време.

Линк към Sesame е-Спортс

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Електронни спортове в sesame.bg

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!