Чат на живо в Сезам

Видяно 666 пъти

Като всеки друг съвременен онлайн букмейкър и sesame предлага подобаваща клиентска поддръжка. Тази услуга може и да е пренебрегвана често от клиентите, но всъщност има огромно значение. Колкото и надежден да е един букмейкър и колкото и интуитивна и лесна за използване да е платформата му, възможност за технически или друг тип проблем винаги е налична по време на вашата активност. Ето защо от Сезам ви предоставят навременна и качествена клиентска поддръжка.

Регистрирай се и влез в Чата


Чат на живо – един от методите за комуникация с екипа на Сезам

Обикновено, потребителите очакват бърза реакция от страна на екипа по клиентската поддръжка в даден онлайн хазартен доставчик. Това е възможно най-вече и предимно с услугата чат на живо. В Sesame такава е налична и тя е достъпна през жълтия бутон “Помощ“, намиращ се в долната дясна част на страницата.

Чатът на живо в Сезам е на ваше разположение всеки ден между 8:00 и 2:00 часа. Можете да използвате тази връзка за контакт относно проблеми от всякакво естество, при нужда от допълнителна информация и за задаване на различни въпроси. Тази услуга е на разположение изцяло и само на български език.

Моля, имайте предвид, че чатът на живо е достъпен не само за официално регистрираните потребители в Сезам. Ако сте потенциален клиент, тоест нямате отворена игрална сметка, също можете да се свържете с клиентската поддръжка в платформата, включително и повод въпроси и проблеми с регистрацията или активацията на акаунта.

Какви други методи за комуникация, освен чат на живо, има в Сезам?

Сезам разполага и с другите два стандартни за индустрията методи за комуникация. Услугата клиентска поддръжка разполага и с опцията за връзка чрез имейл. Можете да задавате своите въпроси или да търсите съдействие за разрешаване на проблем, изпращайки съобщение на следния адрес: [email protected]. Ако търсите начин за директна комуникация по телефона, свържете се с отдела по поддръжка в Сезам на следния номер: +359 2 493 0008. Тарифата е равна на цената на един градски разговор или според вашия тарифен план. Услугата връзка с екипа на Сезам по телефона е достъпна между 10:00 и 2:00 часа.

Посетете Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Чат на живо в Сезам

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!