Частичен кеш аут в Сезам

Видяно 163 пъти

Сезам е български букмейкър с разнообразна спортна програма и интересни функции и опции, от които могат да се възползват всички регистрирани потребители. Услугите на този сравнително нов интернет букмейкър, но добре познат собственик на физически игрални зали Sesame Clubs из цяла България, определено заслужават вашето внимание и са от достатъчно високо качество, за да задоволят изискванията както на опитните играчи, така и на начинаещите. Голяма част от съвременните екстри на букмейкърските платформи активно присъстват и в платформата на Сезам. Точна такава екстра е частичният кеш аут.

Линк към Sesame

Какво представлява частичен кеш аут в Сезам?

Частичният кеш аут в Сезам е представен и наличен по модела на всички съвременни букмейкъри в интернет. Става въпрос за специална екстра, от която активните залагащи могат да се възползват. Важно е да отбележим, че частичният кеш аут е опция, тоест това е екстра по желание и никой не е длъжен да я използва. Все пак, нека отбележим и факта, че в повечето случаи използването на кеш аут в Sesame sport е повече от препоръчително и наистина изгодно за потребителите.

Под частичен кеш аут разбираме форма на кеш аут.

Cash out представлява възможност на потребителя да затвори своя залог преди края на събитието. Букмейкърът изкупува залога му срещу определена цена. По този начин клиентът няма нужда да чака края на мача, за да прибере парите си. Естествено, няма да е от значение дали първоначалната му прогноза ще се окаже правилна, или не.

Малко по-различна е ситуацията с приемане на частичен кеш аут. Ако букмейкърът ви предложи такава опция и се съгласите с нея, част от вашия залог продължава да бъде отворен, а другата – затворен, за което и ще приберете определена сума. Отворената част от вашия залог остава активна, тоест за вас е важно да видите края на събитието. От неговия изход и от първоначално направената ви прогноза зависи дали ще спечелите още пари, или ще изгубите останалата отворена част от залога.

Как да се възползваме от частичен кеш аут в Сезам?

Всяко от събитията, за които се предлага кеш аут, включително и частичен кеш аут в Сезам, ще бъде обозначено по специален начин. Букмейкърът ще помести и своята оферта за вас – сумата, която ви предлага, за да затвори и откупи вашия залог, както и сумата, която ще остане активна в случай на частичен кеш аут. По подразбиране букмейкърът отбелязва 50% от сумата на залога да се затвори, а другата половина да остане активна. Вие имате право да настроите други суми чрез предвидения плъзгач. Ако смятате, че не сте направили правилна прогноза или всички селекции от множествения ви залог са излезли печеливши, но ви остава една, която е под съмнение, можете да приемете офертата, като натиснете съответния бутон. Когато приемете частичния кеш аут, не губете интерес към въпросното събитие. Неговият край може да ви донесе още печалба, така че следете за края на изхода му.

Посетете Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Частичен кеш аут в Сезам

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!