Sesame Cashterminal Плащания Бонус

Видяно 47 пъти

Ако ползвате услугите на Cashterminal в комбинация с тези на Sesame се пригответе за много безплатни залози и безплатни игри. От 14 февруари до 4 април Сезам ще дава награда всеки ден за всеки депозит направен чрез Cashterminal, а ако направете теглене в игрална зала на Сезам ползвайки Кештерминал ще получите още по-голяма награда всяка седмица!

Как да участвам в Cashterminal Бонуса?

Много е лесно, всеки ден може да получите 2 лева безплатен залог или 20 безплатни врътки, за да грабнете наградата трябва да направите депозит чрез Cashterminal на стойност минимум 20 лева.

Ако искате да вземете5 лева безплатен залог или 50 безплатни врътки ще имате тази възможност всяка седмица. Този бонус се отключва след теглене от Cashterminal, но в зала на Сезам.

Безплатните залози могат да се ползват на pre-match или live пазари, а безплатните врътки са за играта Shining Crown на EGT Digital и всяка врътка има стойност 0.10 лв.

Sesame Вход

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Sesame Cashterminal Плащания Бонус

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!