Кеш аут опция в Sesame

Видяно 146 пъти

В новия български букмейкър Sesame ще намерите множество интересни опции и услуги, които да направят преживяването ви още по-вълнуващо. Компанията се е постарала да предостави максимален брой от съвременните модерни функции, типични за една страница за спортни залози. Една от любимите както за родните, така и за международните играчи, сред тях е и опцията кеш аут. В Sesame тя е налична, а освен това ви се предоставя в цели две форми за ползване.

Линк към Sesame.bg


Същност на функцията кеш аут на Sesame

Функцията кеш аут в Sesame е интегрирана по класически за бранша метод. На практика, ако сте ползвали тази услуга в друг букмейкър, тук няма да видите нещо необичайно или трудно за разбиране или извършване.

За начинаещите сред вас следва да поясним, че тази опция е позната още и като затваряне на залога. Имайте предвид, че тя е само по желание. Тоест ако ви се предложи за даден залог, вие решавате дали да го затворите, или не. Нещо повече – платформата ще ви уведомява дали функцията кеш аут е валидна или не. За някои спортни събития в sesame тя ще се предлага, но за други няма.

Ще виждате специален бутон с предложение за кеш аут към всеки направен от вас залог, ако такова ви се предоставя от компанията. С натискането на бутона вие се съгласявате да затворите залога и да приемете предложението.

Как работи функцията кеш аут на Sesame?

Кеш аут означава затваряне на залога. Някои специалисти в сферата определят опцията и като продажба на залога. Играчът е този, който продава (затваря) своя залог, а букмейкърът – който го купува на съответна цена. Предложението за цена пристига от компанията и е въпрос на лично решение на играча дали да го приеме. С кеш аут букмейкърът ви предоставя възможността да затворите своя залог, преди да е станало ясно дали той е успешен, или не. Това се случва непосредствено преди последния съдийски сигнал на мача, тоест преди края на събитието.

Функцията кеш аут е изгодна, когато направите залог, а в последствие установите, че прогнозата ви не е била правила и сте на път да изгубите парите си. Съгласявайки се с предложената от букмейкъра сума, вие можете да избегнете част от загубата.

Друг удачен момент, да изберете функцията кеш аут, е когато направите селекция от няколко мача и само част от тях са с правилна прогноза. За да не изгубите цялата колонка заради една или две прогнози, можете да приемете кеш аут офертата на Sesame.

Пълен и частичен кеш аут от Sesame

От Sesame ви предлагат два форми на класическата кеш аут функция. При пълния кеш аут вие се съгласявате да затворите целия си залог. Това означава, че съгласявайки се с офертата на букмейкъра, залогът ви се затваря изцяло, тоест няма никакво значение какво ще се случи с мача и каква е била вашата прогноза за него.

Обратно, при частичния кешаут в Сезам имате право да затворите някаква част от залога си (тоест до определена сума), а другата – да оставите отворена. За отворената част от вашия залог продължавате да следите двубоя, а с неговия край можете както да спечелите, така и да изгубите. Тази печалба, респективно е до частта от залога, останала отворена след като се приели офертата за частичен кеш аут от Sesame.

Вход в Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Кеш аут опция в Sesame

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!