Процес по активация на игрална сметка в Sesame

Видяно 119 пъти

Активация на профил в Sesame

Sesame е най-новият онлайн хазартен доставчик у нас. След като стана популярна със своите физически игрални зали Sesame Clubs, компанията реши да разшири портфолиото си от услуги, като премине и в онлайн пространството, за да предложи отлична селекция от казино игри и богата спортна програма за залози. За да станете част от новата интернет услуга на Sesame, е необходимо да разполагате с активна игрална сметка в платформата.

Вход в Sesame

Как се извършва активация на игрална сметка в Sesame?

За да активирате своя акаунт, преди това трябва да преминете през процеса по регистрация в Sesame, който няма да отнеме дълго време. Част от данните, които въвеждате по време на тази процедура, са от значение и за самата активация.

При всички случаи е изключително важно да ги въвеждате коректно, тоест да изписвате валидни и актуални детайли от вашата лична информация.

  1. Стъпка 1: За да започнете процес по регистрация в Sesame, е нужно първо да натиснете големия бутон в жълто – Регистрация – в горния десен ъгъл на платформата.
  2. Стъпка 2: След това пред вас ще се отвори форма за регистрация, разделена в две стъпки.
  3. Стъпка 3: В тази форма ще трябва да изпишете избраното от вас потребителско име, актуален имейл и актуален мобилен телефонен номер, националност имена, валута и други лични данни. Става въпрос за чувствителна информация, която обаче е 100% защитена от достъпа на трети лица в Sesame, тъй като букмейкърът използва специална система за криптиране на информацията.
  4. Стъпка 4: След като преминете през двете стъпки на процеса по регистрация, следва и самата активация на акаунта. Имайте предвид, че с попълване на формата за регистрация, процесът по отваряне на игрална сметка в Sesame не приключва. Той е успешно завършен, когато завършите активацията.

Активация на акаунт в Sesame – стъпка по стъпка

Два са начините, по които можете да активирате своята нова игрална сметка в Sesame. Единият е чрез телефонен номер, а другият – чрез имейл. И в двата случая се цели защита на игралната сметка на клиента.

Много е важно имейлът и телефонният номер да са въведени коректно в регистрационната форма, защото на тях ще получите данни, необходими ви за активация на игралната сметка. Нещо повече, ако не въведете правилно телефонния си номер, по-късно в случай на забравена парола, няма да успеете да я възстановите.

В момента, в който свършите с попълване на регистрационната форма, следва да натиснете големия бутон „Регистрация“. С това вие заявявате изпращане на специален код, с който да активирате акаунта си.

Кодът ще бъде изпратен на вашия телефонен номер като СМС съобщение. Моля, имайте предвид, че имате точно 60 секунди да въведете в специално създадено за целта поле, активационния код от СМС съобщението.

В случай, че не успеете да го направите – по каквато и да е причина – можете да активирате акаунта си и през имейл.

Влезте в имейла, който сте посочили по време на регистрацията. На него ще получите съобщение, в което също ще ви изпратят информация за активация на игралната сметка. В този случай обаче става въпрос за линк, който трябва да последвате. Имайте предвид, че разполагате с 24 часа да отворите линка за активация.


Нямам активационен линк в имейла си, какво да правя?

В случай, че не виждате писмо от Sesame с активационен линк в своята поща, проверете СПАМ кутията си. Понякога тези писма отиват там. Вижте и дали по време на регистрацията сте посочили правилния имейл адрес. Ако всичко е наред по тези точки, свържете се с отдела по клиентска поддръжка в Sesame. Там ще ви насочат как да процедирате, за да може успешно да активирате своята регистрирана игрална сметка и да започнете да играете в платформата.

Посетете Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Процес по активация на игрална сметка в Sesame

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!