Семейство Меси вече усилено учи френски език

Видяно 123 пъти

През последните седмици Меси на няколко пъти заяви, че се чувства добре в Барселона, но да не забравяме, че в края на сезона той става свободен агент, а отбори като Манчестър Сити и ПСЖ със сигурност ще се опитат да го изкушат. До края на договора на аржентинеца с Каталунците остават по-малко от шест месеца, което означава, че той вече има право да преговаря с други отбори. Именно парижани са едни от най-често спряганите около евентуален трансфер на Меси.

От ПСЖ открито заявяват, че искат футболиста в състава си, но досега той не е казал нищо по темата. Журналист на френският Canal + обаче твърди, че цялото семейство на Меси, заедно с него, вече изучава усилено френски език, като информацията идвала от достоверен източник. Журналистът дори задава реторичен въпрос „За какво му е да учи френски като ще ходи в Манчестър Сити?“

През лятото Меси ще навърши 34 години, а следващият му договор може да се окаже последният с европейски футболен колос, но кой ще е този отбор, предстои да разберем.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Семейство Меси вече усилено учи френски език

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!