Санчо искал да заиграе за Манчестър Юнайтед

Видяно 51 пъти

Бъдещето на Джейдън Санчо е една от най-горещите теми на настоящия трансферен прозорец, като името на звездата на Борусия Дортмунд е свързвано най-вече с Манчестър Юнайтед. Именно там искал да отиде и самият футболист, твърди спортният журнaлист Фабрицио Романо, който отново върна на фокус бъдещето на 20-годишния талант. Изглежда обаче все още се договаря цената на Санчо, която се оказва твърде висока за мнозина.

Дортмунд не са склонни да се разделят със звездата си толкова лесно, като наскоро лично изпълнителният директор на жълто-черните заяви, че се съмнява точно това лято някой отбор да успее да изкара желаната сума за Санчо, като тя е над 100 милиона евро. Договорът на английския национал с тима е до 2022 година, като на шефът на Дортмунд заяви, че е склонен да се раздели с него, но все още нито той е изявил желанието си да напусне, нито се е появила оферта, която да удовлетвори тима.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Санчо искал да заиграе за Манчестър Юнайтед

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!