Интер и Милан ще имат най-красивия стадион в света

Видяно 68 пъти

През последните години отборите на Интер и Милан не се представят особено убедително, като това важи както за изявите им в Серия А, така и в европейските клубни турнири, когато са успявали да се класират за тях. Все пак, Нерадзурите вече показват симптоми на завръщане към силните си години. Друга обща черта между двата тима е, че те играят на един и същи стадион, макар и наричан с две различни имена.

Както от Милан, така и от Интер са на мнение, че стадионът им трябва да бъде обновен, като вече са представили и съответните планове как точно да стане това. Президентът на Росонерите, Паоло Скарони, смята че наличието на модерен стадион е пряко свързано с амбициите на двата тима за силно европейско представяне. Той твърди, че когато бъде завършен, новият Сан Сиро ще се превърне в най-красивия футболен стадион в света. Необходимо е обаче да сe следват директивите на общинския съвет, така че е нужно време проектът да бъде финализиран.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Интер и Милан ще имат най-красивия стадион в света

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!