Сан Марино срещу Германия – Давид срещу Голиат

Християн Цуцев
Видяно 39 пъти

квалификации за световно 2018Срещата между Сан Марино и Германия лесно би могла да се опише като сблъсък между Давид и Голиат, с тази уговорка, че този път шансовете на Давид дори за точка, са наистина нищожни. Това е може би най-твърдият мач не само за деня, а и за целия уикенд. Германия очаквано са на първо място в групата с актив от девет точки в три мача и отбелязани осем гола, без нито един допуснат. Гостуването също едва ли ще представлява някаква пречка, нито пък неизбежното подценяване на съперника.

И ако за положението на Германия в групата можем да кажем, че е очаквано, то по същия начин можем да определим и това на Сан Марино. Тимът се е закотвил на дъното и едва ли до края на квалификациите ще успее да се отлепи от там. До този момент те имат три изразителни загуби в три изиграни срещи. Все пак положителното за играчите на Сан Марино е, че ще играят на един терен със супер звездите на немската машина. Прогнозата ни, разбира се, е двойка, но може би в този мач е по-добре да се търсят по-екстравагантни залози.

Прогноза: 2, хендикап

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Сан Марино срещу Германия – Давид срещу Голиат

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!