Рууни смята, че Меси ще вземе седма Златна топка ако дойде в Манчестър

Видяно 78 пъти

Едва ли има някой, който се интересува от футбол и да остане безразличен към темата за бъдещето на Лео Меси. Аржентинската мега звезда е напът да напусне Барселона, като вече няколко отбора изявиха желание да го привлекат. Сред тях са и двата гранда от Манчестър, за които бившият играч на Червените дяволи, Уейн Рууни смята, че ще бъдат най-добра дестинация за Меси. Рууни смята, че именно там той би имал най-голям шанс да спечели нова Златна топка. Ето и какво още сподели Рууни по темата:

„Меси има всичко – той може да създава и да вкарва голове, да диктува играта и е най-добрият играч на всички времена. Той е единственият, към който изпитвам страхопочитание. Той и Кристиано Роналдо са поставили стандарт, който не мисля, че някога ще бъде видян отново, но за мен Меси е просто на различно ниво. Ако дойде във Висшата лига, той със сигурност би могъл да стане играч на сезона, а когато е заобиколен от играч като Бруно Фернандеш или Кевин Де Бройне може да спечели и нова Златна топка.“

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Рууни смята, че Меси ще вземе седма Златна топка ако дойде в Манчестър

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!