Кристиано Роналдо пръсна 8 милиона евро за нова придобивка

Видяно 47 пъти

Със заплата от 31 милиона евро и купища рекламни договори, Кристиано Роналдо може да си позволи много и скъпи придобивки. Най-новата негова инвестиция е недвижим имот от близо десет хиляди квадратни метра на Лисабонската Ривиера в Кашкайш, което е само на 30 километра от столицата. Тази покупка е струвала осем милиона евро, като това е и петият имот на Роналдо на територията на Португалия. Преди година той закупи втората си къща в Лисабон за 7.5 милиона евро, а колекцията му се допълва и от имение в Алгарве.

Според информация на местните медии, строежът там вече е започнал, а предварителният план е на тази земя да бъдат построени голф игрище с езера, търговски център с магазини и ресторанти, както и луксозни имения. Твърди се обаче, че имотът е с инвестиционна цел и едва ли Роналдо ще го използва за жилище след края на кариерата си.

Ето как изглежда едно от жилищата на португалеца.
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Кристиано Роналдо пръсна 8 милиона евро за нова придобивка

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!