Роналдо искал от Юве нов плеймейкър и нападател като Бензема

Видяно 108 пъти

След като вчера лично вицепрезидентът на Ювентус, Павел Недввед защити Кристиано Роналдо и заяви, че той ще остане в клуба докрая на договора му, сега италианското издание Gazzetta dello Sport информира, че португалецът се е обърнал към ръководството с молба за привличането на двама нови играча.

Роналдо иска един нападател тип Карим Бензема, с който имаха добро партньорство в Реал Мадрид. Ако не самия французин, то поне играч със сходни на неговите характеристики. Другото желание на португалеца е в състава да се присъедини и плеймейкър, който да дирижира играта в центъра и да дава повече ключови пасове.

Gazzetta dello Sport твърдят също, че едва след края на сезона агентът на Роналдо, Жорже Мендеш ще проведе официална среща с ръководството, в която ще обсъдят, дали и под какви условия е възможно общото бъдеще между футболиста и клуба.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Роналдо искал от Юве нов плеймейкър и нападател като Бензема

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!