Кристиано Роналдо: Липсва ми да ме освиркват

Видяно 57 пъти

Кристиано Роналдо се възползва максимално от кратката зимна пауза в италианската Серия А, като си направи почивка на топло в Дубай. Там той получи приз за играч на века, а в интервюто, което даде на въпросното събитие португалецът бе запитан какво мисли за липсата на привърженици по стадионите.

Роналдо определи играта без фенове като скучна, но от друга страна разбира, че здравето е най-важно и взетите мерки за безопасност са нещо необходимо. „Играя за семейството си, децата ми, приятелите ми, феновете, но е много странно да играеш без фенове.

Кристиано допълни, че му харесва дори когато го освиркват, тъй като това го мотивира да покаже най-доброто от себе си. Той изрази и надеждите си, че през идната година нещата ще се оправят и стадионите отново ще се напълнят с фенове, за да може футболът отново да бъде в пълния си блясък.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Кристиано Роналдо: Липсва ми да ме освиркват

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!