Всичко или нищо за Румъния в домакинството им на Швеция

Християн Цуцев
Видяно 36 пъти
квалификации за световно 2018Испания вече си осигуриха класирането за Евро 2020, но втората квота в групата все още не е запълнена. Това обаче може да се случи още този петък, когато един срещу друг се изправят вторият и третият в подреждането, между които има разлика от само една точка в полза на Швеция, които в случая гостуват на Румъния. Първата среща между двата тима завърши с успех за скандинавците, но той може да се окаже без значение, ако този път северните ни съседи достигнат до трите точки. Водещите букмейкъри са затруднени в избирането на фаворит за успеха, като в 1xBet Швеция получават леко предимство.

Румъния играят по-убедително у дома

Румъния имат четири победи в изиграните си осем мача от началото на квалификациите, но те бяха постигнати само срещу двата аутсайдера в групата – Фарьорски острови и Малта. В останалите си срещи, тимът на два пъти завърши наравно с Норвегия и беше победен по веднъж от Испания и Швеция. У дома обаче северните ни съседи могат да бъдат особено опасен отбор, поне съдейки по резултатите им. В последните си 16 домакинства във всички надпревари, Румъния са допуснали само две поражения, при цели десет победи.

Швеция ще са доволни и на точка

Представянето на Швеция е сходно, тъй като те също на два пъти завършиха наравно с Норвегия, но пък успяха да измъкнат точка, от домакинството на Испания миналия месец и по-важното, спечелиха първия си сблъсък с Румъния. Силните изяви на тима в квалификациите обаче можеха да се очакват, тъй като след доброто им представяне на световното първенство, Швеция спечелиха своята група в Лига на Нациите в присъствието на Турция и Русия. През миналите квалификации тимът имаше сериозни проблеми в гостуванията си, но през настоящите този проблем изглежда разрешен.
Коефициентите подлежат на промяна!
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Всичко или нищо за Румъния в домакинството им на Швеция

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!