Румъния ще търси завръщане в челото на групата с победа над Полша

Християн Цуцев
Видяно 27 пъти

квалификации за световно 2018Преди изиграването на четвъртите срещи в Група Е Румъния заема неизгодната трета позиция. Това обаче бързо може да се промени, защото северните ни съседи имат мач срещу Полша, които към момента си делят първото място с Черна Гора. В последната си среща румънците допуснаха равенство срещу Казакстан, което ги дръпна на две точки зад лидерите. Въпреки това, от началото на квалификациите те все още продължават да бъдат без загубен мач, но същото важи и за тима на Полша.

Последната среща между двата съперника завърши с убедителна победа за Полша, но това се случи в началото на 2013 година и то в приятелска среща, така че едва ли ще окаже някакво влияние. Двата отбора са нахъсани за победа, но и добре осъзнават, че загубата от пряк съперник би могла да бъде пагубна. Очакваме предпазлива игра и в крайна сметка равенство, което да остави положението в групата все така неясно.

Прогноза: X

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Румъния ще търси завръщане в челото на групата с победа над Полша

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!