Футболни резултати

Проследете всички резултати за събития на живо, а също така и за тези, които предстоят да се играят или пък са вече приключили. Резултатите се филтрират според различните ви предпочитания. Може да избирате между няколко спорта, като го селектирате от падащото меню. Стандартно се показват резултати от футболни мачове. За тях имате доста възможности, които ще разкажем подробно. Следващите спортове в менюто са баскетбол, тенис, американски футбол, бейзбол, хокей и снукър. За всеки един от последните изброени разполагате с възможност за резултати в реално време. Освен това обаче се предлага и друга информация. Например, освен тенис резултатите на живо, получавате опцията да разгледате финиширалите срещи за няколко дни назад, както и предстоящите мачове. Позволява се преглед до 4 дни напред. За останалите спортове ситуацията е същата.


Как да разчетете таблицата с футболните резултати?

Таблицата с резултатите е най-обогатена при футбола. Всички текущи резултати се показват в най-горната част, като са подредени по начален час. Нека разгледаме по-подробно бутоните, които са налични, и каква функция имат те:

Select Leagues – тази опция ви позволява да селектирате само тези първенства и турнири, за които искате да видите наличните за деня мачове. Много е удобна, ако желаете да проследите конкретно първенство. Не пропускайте и страницата ни с футболни прогнози, където ще може да прочетете анализите ни за водещите събития от топ първенствата и турнирите на Европа.

Simplify – този бутон ще промени изгледа на таблицата, като в нея ще останат само мачовете от водещите първенства и турнири. Тази функция е много удобна, когато ви интересуват резултатите от днешните водещи шампионати, като Шампионска лига, Лига Европа. Към този списък с резултати спадат още водещите първенства на Европа, както и други големи лиги от света. С бутон “Show All” отново ще се върнете към първоначалния изглед с всички мачове.

Бутон “Order by League” ви позволява отново да се насладите на лайвскор услугата, но виждайки мачовете подредени по първенства. В най-горната част излизат топ шампионатите и турнирите, а след това са по-малките лиги. Ако желаете да върнете предишния си изглед по час, просто изберете бутон “Order by time”.

Results – тази секция ви позволява да разгледате футболни резултати от вчера и още няколко дни назад. Към този раздел са активни всички бутони, които по-горе изброихме. Чрез тях отново може да персонализирате изгледа си спрямо вашите интереси и предпочитания. Подобни услуги за вчерашни резултати се предлагат и от страницата на еврофутбол, но таблицата в сайта ни е доста по-обогатена и съдържа повече мачове.

Раздел “Fixtures” ще ви разкрие всички предстоящи срещи. Опциите за промяна на изгледа, по който виждате двубоите, са налични и тук. Предоставят се мачове за следващите 7 дни, което е страхотна възможност да проверите кога играят вашите любимци.

Livescore – бутонът се появява, когато достъпите някой от разделите за резултати или предстоящи срещи. Чрез него имате възможността да се върнете към резултатите на живо.

Разполагате с раздел “Hidden”, показващ броя на премахнатите селекции, както и опция да настроите предпочитанията си за звукова сигнализация. Тя се активира по време на гол, като имате няколко варианта на избор, а може и да изберете да няма звук.


Какво още ви предоставя тази услуга?

В лявата част към всяко събитие можете да видите към кое първенство или турнир спада то. При избиране върху него ще видите класиране за първенството или схемата на даден турнир. Има и бутон за премахване на конкретно събитие. Виждате минутата или частта на събитието и резултатът му. Може да направите справка за наличните бонуси към всяка футболна среща предоставена от даден букмейкър.

По-интересното обаче се намира в дясната част на таблицата. Там ще откриете бутон за статистика и коефициенти. При избирането му ще видите какви са ставките, които определени букмейкъри за онлайн залози предоставят. Самите букмейкъри също са сред сайтовете с резултати за футбол на живо, но не предоставят чак толкова информация. В таблицата има и бутон “H2H”, стоящ в края на реда. С него ще достъпите важна информация за конкретното събитие, формата на двата отбора и други статистически данни.

Нашето мнение е, че тази услуга за резултати на живо има само един недостатък. Към момента ѝ липсва секция с футбол на живо днес по тв. Едно подобно допълнение ще обогати още повече таблицата, но и без него тя си остава пълна с изчерпателна и важна информация за залагащите. Помислили сме обаче и за това, като ви предоставяме и нашата страница за мачове днес на живо, където ще намерите ТВ програма за предстоящите футболни двубои.

Чрез таблицата с резултатите, всички играчи могат да проследят текущия развой на даден двубой и да преценят как и на какво да залагат. Излъчваните резултати на живо се обновяват мигновено, а както вече обяснихме, към всеки един от тях има доста допълнителна информация.

Важно:
Може да разгледате предлаганите от нас букмейкъри, които включват по-високи коефициенти за всяка една от срещите по-долу.
Футболни резултати
4.6 (92.9%) 31 глас[а]