Регистрация в 1xbet

Веднага щом създадете своя акаунт и депозирате средства в сметката си, ще можете да залагате на спорт, казино и други хазартни игри в онлайн платформата. За удобството на своите клиенти 1xbet предлага няколко гъвкави начини за регистрация в системата с един клик. В тази статия ще ви запознаем стъпка по стъпка с процеса по регистрация. Не забравяйте, че ако изпитвате каквито и да е затруднения, можете да потърсите помощ от онлайн поддръжката.

Посетете 1XBET


Регистрация с 1 клик в 1xBet

Първата стъпка по регистрация в 1хБет е да натиснете бутона „Регистрация”, който ще намерите в най-горния десен ъгъл на началната страница. След като натиснете бутона, пред вас ще се отворят няколко възможности за създаване на акаунт. Първата опция се нарича регистрация с 1 клик и е предпочитана от много клиенти, заради бързината и гъвкавостта.

one click регистрация в 1xbet
Отваряне на 1хбет сметка с „един клик“

При отварянето на сметка с 1 клик е достатъчно да попълните полето за промо код (ако имате такъв) и да заявите в каква валута искате да играете. Ако сте направили всичко това натиснете големия зелен бутон „Регистриране” и пред вас ще се покаже номера на новата сметка и паролата, с която може да влизате в сайта. Също така ще се отвори меню, от което да депозирате пари в реално време, но ако не искате, това може да стане и на по-късен етап.

Отваряне на сметка чрез телефонен номер

регистрация през телефон в 1xbet
Преглед на регистрацията в 1xbet през телефон

Това вторият бърз и удобен метод за отваряне на сметка. От вас се изисква да напишете телефонния си номер, и да изберете валутата, в която ще играете. След като натиснете зеления бутон „Регистриране” отново ще бъдете прехвърлени в нова страница, където можете да захраните сметката си. Сега вече сте готови да стартирате вашето участие в хазартните игри.


Създаване на акаунт чрез имейл адрес

отваряне на сметка в 1xbet чрез имейл
Изглед от сайта на 1xbet и отваряне на сметка чрез имейл адрес
Това е една от възможностите за регистрация, която изисква въвеждането на повече данни. Ако изберете този вариант за създаване на акаунт ще дадете завършен вид на вашия профил и няма да се налага да въвеждате нова информация, след като сте получили име и парола. Нека разгледаме какви данни е нужно да впишете, за да се регистрирате чрез вашия имейл адрес:

  • Селектирайте държавата, от която се регистрирате;
  • Посочете желаната от вас валута за залози на хазартни игри;
  • Въведете име и фамилия;
  • Впишете промо код, ако разполагате с такъв;
  • Изберете вашата парола и я потвърдете;
  • Въведете активен имейл адрес;
  • Оставете вашия телефонен номер;

Ако сте въвели вашите данни коректно, следва да натиснете зеления бутон „Регистриране”, като по този начин ще отворите нова сметка. От този момент нататък ще можете да депозирате средства, с които да залагате в сайта на 1xBet. Това е всичко нужно за регистрация чрез имейл.


Регистрация чрез социалните мрежи

регистрация в 1xbet през социални мрежи
Отваряне на сметка в 1хбет чрез социалните мрежи

Този метод е сред най-бързите в сайта на букмейкъра. От вас се изисква да посочите валутата за игралната ви сметка, и да кликнете на бутона към социалната мрежа, където имате профил. Системата ще прочете данните ви и ще ви регистрира незабавно. Последната стъпка тук е свързана с направата на депозит, но това ще стане само ако желаете да захраните сметката си.


Регистрация през 1xbet mobile

регистрация през мобилен в 1xbetЗа да се регистрирате през своя мобилен телефон трябва да влезете в https://1xbet48.com/bg/mobile/. Най-отгоре, вдясно на вашия дисплей, ще видите зелен бутон гласящ „Регистрация“. Натискайки върху него, пред вас ще се отвори регистрационна форма, която ще трябва да попълните. Преди това, обаче, ще имате възможността да изберете какъв метод на регистрация желаете да направите.


Какво следва след регистрацията на акаунт?

Бързите начини за отваряне на сметка в 1xBet са на разположение за тези, които искат да спестят време. Това обаче далеч не означава, че сте приключили с въвеждането на данни. На по-късен етап е нужно да депозирате средства, за да играете. Според метода за депозит, който сте селектирали ще бъде изискана допълнителна информация за вас, която ще помогне на букмейкъра да установи, че именно вие сте този, който стои зад новосъздадения акаунт.

Освен това, след като сте се регистрирали чрез някой от бързите начини, ще се наложи да попълните данните в своя профил. Там оставяте пълна информация за вас, която ще трябва да препишете от личните си документи. Последната стъпка е верификация на акаунта, за да може да теглите печалбите си. Процесът по верифициране изисква от потребителите да изпратят сканирано копие на лична карта, шофьорска книжка или друг документ за идентификация.

В случай, че сте направили всичко както трябва, то няма да имате проблем с участието ви в хазартните игри предложени от едноименния букмейкър. Освен това при невъзможност да изпълните всички стъпки, за които писахме в статията, винаги имате на разположение чат на живо, където поддръжката на компанията ще отговори на всички ваши въпроси.

Автор

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Регистрация в 1xbet

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!