Лайпциг в опит за продължение на победния си поход в Германия

Бундеслига ГерманияНовакът в немската Бундеслига, отбор на Лайпциг, продължава да изумява с представянето си. От началото на сезона те все още не познават загубата, което им позволява към момента да заемат второто място в класирането, веднага след Байерн Мюнхен. Тимът е в серия от четири последователни победи, а сега им предстои домакинство срещу средняка Майнц 05, който само преди няколко дни игра и в групите на Лига Европа, където безславно отстъпи на Андерлехт с гръмкото 6:1. Освен, че значително усложни ситуацията им в групата, това поражение може да повлияе на играчите в негативен план, както от психическа, така и от физическа гледна точка. Времето за възстановяване е кратко, а съперникът един от най-силните в Германия.

Неприятна статистика за Майнц е и фактът, че това бе тяхно трето поредно загубено гостуване, а епизодичните победи срещу опашкари като Дармщад и Инглощад, които бяха реализирани през последните седмици, са достатъчни за осигуряване на подреждане в златната среда, но не и за нещо повече от това.

Прогнозa: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Лайпциг в опит за продължение на победния си поход в Германия

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!