Президентът на БФТ говори за Григор, Sofia Open и за ситуацията с родния тенис (видео)

Видяно 159 пъти

Президентът на българската федерация по тенис Стефан Цветков даде интервю пред журналиста Петьо Борисов, в което говори и за отношенията си с Григор Димитров и други любопитни теми, свързани с българския и световния тенис. Според него, шансовете да гледаме тенис от най-високо ниво тази година са 50 на 50.

Интервюто с Цветков започва с разговор за моментната ситуация със световния тенис покрай пандемията, както и размисъл по това, къде в календара ще може да се позиционира тазгодишното издание на София Оупън. За това обаче ще може да се говори след като бъде измислен графика за турнирите от Големия шлем. Той говори още и за състоянието на българския тенис и перспективите за него, споделяйки, че Димитър Кузманов има нужните качества и популярност един ден да оглави българската тенис федерация.

Цялото интервю може да изгледате от видеото по-долу:

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Президентът на БФТ говори за Григор, Sofia Open и за ситуацията с родния тенис (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!