Раздел „Моите фаворити“ в Efbet

Видяно 103 пъти

Всеки редовен играч знае колко е важно да откривате лесно събитията, които желаете да прогнозирате. Този въпрос е решен различно при отделните букмейкъри. Ефбет са се погрижили за вашето удобство чрез раздела „Мои фаворити“, който цели да улесни работата ви със сайта. Ако досега не сте се възползвали от тази екстра, нека ви разкажем малко повече за нея.

Линк към секцията


Работа с раздела „Мои фаворити“

Първото нещо, което трябва да направите, за да се запознаете с раздела „Мои Фаворити“ на Ефбет, е да влезете в профила си. След като се впишете, насочете вниманието си към лявата част на сайта, където са изброени различните типове спорт. Ще забележите, че на челна позиция е разположена секцията „Мои Фаворити“. Когато я отворите за първи път, тя ще бъде празна, тъй като все още не сте указали предпочитанията си на системата.


Добавяне на събития

добавяне на събития в ефбет
Раздел „Мои фаворити“ и добавяне на събития в сайта на Efbet

Може да прибавите любимо събитие към тематичната секция съвсем лесно. Изберете предпочитан спорт от списъка на букмейкъра Efbet и подберете дивизията, която ви ивълнува. След като разгърнете падащото меню на първенството, което представлява интерес за вас, обърнете внимание на горната дясна част от менюто му. Там ще откриете символ звезда, който съвпада с иконата на секцията „Мои Фаворити“. Именно него трябва да натиснете, за да добавите турнира към списъка с предпочитанията си. След като го направите, той ще се показва в тематичния раздел.


Премахване на събития

На всеки потребител се случва да изгуби интерес към дадено първенство. Най-често това става, когато любимият отбор или играч отпаднат или сте претърпели поредица от загуби, което ви е разочаровало от турнира. Каквато и да е причината, Efbet ви дава възможност да извадите дивизия от списъка си с предпочитания. Процедурата е съвсем лесна и е аналогична с тази по добавянето на турнири. Ако сте се прицелили в конкретно първенство, намерете го от листата с предлаганите спортове и отново маркирайте звездата в горния десен ъгъл на менюто му. По този начин ще деактивирате иконата и ще извадите турнира от „Мои фаворити“.


Изглед на раздела

ефбет списък с първенства
Изглед от списъка с първенства в „Мои фаворити“

Веднъж, щом сте отделили време да посочите предпочитанията си, ще може да се радвате на комфорта, който създава разделът „Мои фаворити“. Когато го отворите ще видите списък с всички любими първенства и предстоящите събития към тях. Може да поставяте залозите си директно от този раздел, като процедурата е същата като прогнозирането, когато не сте използвали „Мои фаворити“.

Разделът е полезен и с това, че системата отчита предпочитанията ви и под листата с любимите турнири ви показва събитията На живо от избраните от вас спортове.


С какво е полезен „Моите фаворити“?

Само който не е опитал да използва раздел „Моите фаворити“, не е открил колко е удобна работата с него. Вече няма да се налага да прекарвате досадни минути в търсене на конкретно събитие от любимия ви турнир. Ще ги откриете на видно място, щом влезете в профила си. Освен това е много полезно да видите събрани на едно място всички, събития, на които бихте заложили в конкретния ден. Така може да направите подбор на база ставките им, да изключите селекция или да добавите нова. Фактът, че системата ви предлага събитията от любимите ви спортове, които в момента се следят на живо, също е доста полезен. На практика разделът „Моите фаворити“ от Efbet ви помага да сте в крак с всичко, което ви вълнува.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Раздел „Моите фаворити“ в Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!