Сравниха тренировките с Пеп Гуардиола като ходене на университет (видео)

Видяно 60 пъти

Аржентинският страж Уили Кабалеро, който за кратко се подвизаваше в Манчестър Сити под ръководството на Пеп Гуардиола, определи специалиста като истински професор, от който всеки ден можеш да научиш нещо ново, независимо от колко години си е професионалния футбол. Към момента 38-годишния Кабалеро защитава цветовете на Челси в интервюто си пред TNT Sports той споделя възхищението си от Гуардиола.

Тренировките с Пеп Гуардиола са като да ходиш в университет. Прекарах една година с него в Сити, като всеки ден научавах нещо ново – на терена, гледайки видеоклипове или по всяко време, когато той се приближи и започне да ми обяснява нещо. Той няма проблем да преподава на някой на 34 години или на някой, който е на 18 години. Той е страхотен учител.„, сподели Кабалеро.

Темпераментния Гуардиола определено знае и как да мотивира играчите, като това нагледно се вижда и във видео с негови наставления в съблекалнята.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Сравниха тренировките с Пеп Гуардиола като ходене на университет (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!