Списък с ATP турнирите до края на годината, Sofia Open остава за ноември

Християн Цуцев
Видяно 37 пъти

Около подновяването на ATP сезона по тенис продължава да има редица въпросителни, но все пак, от ATP внесоха малко яснота по темата, публикувайки официален списък с всички оставащи турнири до края на календарната година, както и датите, на които се очаква да стартират. Разбира се, този календар ще остане актуален, само при условие, че няма ново усложнение на ситуацията покрай коронавируса.

От публикувания календар отново се потвърждава началната дата 22 август, в която тенис елитът ще се завърне на мастърса в Синсинати, който този път ще се изиграе в Ню Йорк. Веднага след него пък следва и US Open. Sofia Open също фигурира в списъка, като българската надпревара е преместена за месец ноември, точно преди финалния мастърс на осемте най-добри в Лондон.

Последното издание на Sofia Open бе спечелено от Давид Медведев, а на това през 2020 година, участие бе потвърдил и Григор Димитро, но след случилите се събития, неговата поява в България остава под въпрос.

Вижте и за кога са предвидени всички останали турнири до края на тенис сезона:

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Списък с ATP турнирите до края на годината, Sofia Open остава за ноември

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!