Еди Хърн очаква боя между Пулев и Джошуа за ноември месец

Християн Цуцев
Видяно 92 пъти

Сагата около мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа продължава да се проточва, като основната причина за това е възникналата пандемия от коронавирус. Все пак изглежда двубоят между двамата в крайна сметка ще се проведе. Това заяви лично промоутъра на Джошуа, Еди Хърн, който дори се нае да даде ориентировъчен период.

Той не желае срещата да се провежда пред празни трибуни, вярвайки, че още в края на месец август ще бъде позволено на феновете да се завърнат по трибуните. Според него, най-късно това ще се случи през септември или октомври, което означава, че боят между Джошуа и Пулев ще може да се проведе през месец ноември.

Еди Хърн обърна внимание и на травмата в коляното на Джошуа, но заяви, че тя не е толкова сериозна и със сигурност няма да му попречи да се боксира, ако двубоят наистина бъде определен за ноември, каквито са и очакванията на мениджърът.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Еди Хърн очаква боя между Пулев и Джошуа за ноември месец

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!