ПСЖ и Рен закриват кръга във Франция

Франция Лига 1ПСЖ срещу Рен е последната среща, която ще се изиграе в 12-я кръг на френското първенство. След няколко грешни стъпки отборът на ПСЖ вече изостава от първите Ница с цели шест точки, което означава, че те вече нямат право на грешки. Напрежението върху тима би трябвало да е спаднало, защото през седмицата те рано-рано си осигуриха участие в следващата фаза на Шампионска лига и сега е време да се обърне по-сериозно внимание и на първенството. От началото на сезона в срещите си у дома парижани са почти безгрешни, като все още не познават вкуса на поражението, а това им вдъхва допълнително самочувствие.

Отборът на Рен обаче в никакъв случай не може да бъде наречен лек съперник. Те се намират на временното пето място в класирането и са само на три точки зад ПСЖ. В последните си четири срещи в лигата Рен са постигнали едно равенство и три победи, макар и минимални. Този път обаче на пътя им е застанал далеч по-сериозен противник спрямо последните няколко. Лошо говорят и резултатите на тима в гостуванията. От началото на сезона в пет изиграни срещи далеч от дома те имат три загуби, а на хоризонта се задава и четвъртата.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Hristian Tsutsev

Hristian’s main responisibilities entail the writing of football predictions for Betenemy. He is also in charge of writing quality content articles that can be found on the pages of the site.

0 мнения за ПСЖ и Рен закриват кръга във Франция

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!