ПСЖ официално махат две от звездите си, поради нужда от пари

Християн Цуцев
Видяно 99 пъти

След като през последните седмици на няколко пъти се заговори за напускането на Тиаго Силва и Едисон Кавани, то сега това вече е официално потвърдено лично от спортния директор на клуба. Договорите и на двамата изтичат това лято и те няма да бъдат продължени, точно както на Тома Мюние и Левин Курзава.

Според думите на Леонардо, времето и на двамата големи в ПСЖ вече е изтекло, като основната причина за бъдещата раздяла е не напредващата възраст на играчите, а чисто икономическите прични, покрай пандемията. Все пак, той допълва, че тимът все още е в Шампионска лига и ще преследва трофея именно с помощта и на Силва и Кавани.

За бразилския бранител се говори, че може да се завърне в Милан, или да акостира на Острова в редиците на Евертън, които имат интерес към него. Името на Кавани също често бива спекулирано, като слуховете го пращаха както в Интер, като заместник на Лаутаро Мартинес, така и в няколко отбора от испанската Ла Лига.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “ПСЖ официално махат две от звездите си, поради нужда от пари

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!