ПСЖ официално махат две от звездите си, поради нужда от пари

Християн Цуцев
Видяно 9 пъти

След като през последните седмици на няколко пъти се заговори за напускането на Тиаго Силва и Едисон Кавани, то сега това вече е официално потвърдено лично от спортния директор на клуба. Договорите и на двамата изтичат това лято и те няма да бъдат продължени, точно както на Тома Мюние и Левин Курзава.

Според думите на Леонардо, времето и на двамата големи в ПСЖ вече е изтекло, като основната причина за бъдещата раздяла е не напредващата възраст на играчите, а чисто икономическите прични, покрай пандемията. Все пак, той допълва, че тимът все още е в Шампионска лига и ще преследва трофея именно с помощта и на Силва и Кавани.

За бразилския бранител се говори, че може да се завърне в Милан, или да акостира на Острова в редиците на Евертън, които имат интерес към него. Името на Кавани също често бива спекулирано, като слуховете го пращаха както в Интер, като заместник на Лаутаро Мартинес, така и в няколко отбора от испанската Ла Лига.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за ПСЖ официално махат две от звездите си, поради нужда от пари

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!