Пряко предаване в Efbet

Видяно 160 пъти

Ефбет се стреми да предлага на клиентите си комфортна среда за игра и най-добрите условия за залози. Разнообразните спортове и пазари не са единственият фактор, който ще ви привлече на сайта на букмейкъра. Компанията предлага на своите потребители пряко излъчване на горещи спортни събития. В настоящия текст ще разгледаме именно тази функция и как може да се възползвате от нея.

Линк към раздела


Има ли условия, за да гледате Live Stream?

efbet неактивна услуга за пряко предаване

Добрата новина е, че компанията няма специфични изисквания, които потребителите трябва да изпълнят, преди да могат да се наследят на живото предаване. Разбира се, има някои основни условия, които трябва да имате предвид, преди да стартирате услугата:

 • Трябва да сте направили Ефбет регистрация на акаунт, защото потребителите без акаунти или клиентите, които не са влезли в профила си, нямат достъп до екрана с живите излъчвания.
 • Нужна е минимална наличност в акаунта ви. Макар че услугата „Пряко предаване“ се предоставя безплатно, букмейкърът все пак иска да се застрахова, че няма да се регистрирате в сайта, единствено за да се възползвате от живите излъчвания. В тази връзка видео екранът е достъпен за клиентите, които имат поне 0,01 лв. в сметките си. Не се притеснявайте, Efbet няма да ви таксува за гледаните срещи.
 • Качествена интернет връзка е третото изискване, което трябва да имате предвид. То е препоръчително, за да се насладите на игрите, без картината да насича или прекъсва. Всички знаем колко досадно може да бъде, когато предаването прекъсне в най-сюблимния момент на срещата.
 • Инсталиран Flash Player е последното, което трябва да предвидите. За да виждате видеото, ще ви е необходим този plug-in. Добрата новина е, че дори да го нямате инсталиран, системата на Ефбет сама ще ви насочи към процедурата. Програмата е съвсем стандартна и няма специални изисквания към устройството ви.

Къде се намира екранът за Live Stream?

опция за пряко предаване в сайта на ефбет
Изглед от опцията за пряко предаване в сайта

Щом сте стигнали до тези редове, сигурно вече нямате търпение да се порадвате на услугата за живо излъчване. За целта е нужно да отворите сайта на Efbet и да изберете сектор „На живо“ от основните раздели. Ако не сте се логнали, ще трябва да го направите от секцията с профилната ви информация, която се намира в горния десен ъгъл на сайта. След това пред вас ще се покаже разделът, посветен на залозите на живо. В ляво ще откриете списък със събитията, които се следят в реално време. От бутона „Всички“ може да изберете дали да видите пълна справка за всички налични. Ако предпочитате, бихте могли да ги сортирате и според тип спорт.

избор на конкретно пряко предаване в ефбетВ централната част на екрана ще видите наличните пазари на събитието, което сте избрали. Вляво от маркетите се намира екранът, на който може да следите срещите в реално време. Под надписа „Пряко предаване“ ще намерите падащо меню, от което да изберете кое събитие искате да гледате. От панела на вградения плейър може да контролирате силата на звука или пък да уголемите малко размера на картината.


Какви спортове може да гледате в Efbet?

Опцията „Пряко предаване“ в Ефбет ви позволява да гледате най-горещите събития от различни спортни първенства. Целта на букмейкъра е да предложи излъчване за възможно най-голяма част от срещите, които са достъпни за залагания на живо. Ето защо спортовете, които може да гледате, са наистина разнообразни, а компанията се стреми да добави нови възможности. Ето част от предложенията, които ще откриете в секцията „Пряко предава“ на Efbet:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Електронни спортове
 • Тенис на маса
 • Хокей на лед
 • Снукър

Обръщаме ви внимание, че с това списъкът не се изчерпва. Към него постоянно се добавят нови предложения. Когато се провеждат големи първенства, най-горещите събития от тях обикновено се предлагат от букмейкъра. Следете раздела за живо предаване на сайта, за да сте в крак с възможностите, които Ефбет ви предлага.


За кого е полезна тази функция?

Функцията „Пряко предаване“, която ще откриете на сайта на Efbet, е полезна за всички фенове на спортните залози. Чрез нея може да играете и да следите любимите си събития от едно място. Ако сте заложили на среща, която се предава пряко, емоцията със сигурност ще бъде много по-голяма. Ще станете част от атмосферата на играта и едновременно с това ще следите изкъсо динамиката в коефициентите.

Опцията за Livestream е доста подходяща и за потребителите, които нямат възможност да следят дадено събитие по телевизията, но все пак искат да му се насладят. Минусът тук е, че няма да може да го направите на голям екран, тъй като сайтът не позволява да разтегнете картината. Със сигурност обаче живото излъчване ще е любима функция на всички спортни запалянковци.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Пряко предаване в Efbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!