Промяна на залог в 1xbet

Мария Костадинова
Видяно 21 пъти

На много клиенти в букмейкърските сайтове им се е искало да променят вече поставен залог. За щастие 1xbet ви дава възможност да редактирате фиша си, така че да реализирате промяна на залога. В следващите редове ще ви научим как да използвате тази чудесна опция, за да повишите шансовете си за успех от вашите залагания на спорт в руската онлайн платформа.

Посетете 1XBET


Кога можем да използваме редакция на залог?

Единствено 1хБет решава кога да ви предложи опцията редакция на залог. Обикновено промяната на талон се предоставя за единични залози или акумулатори. Функцията се среща за по-голямата част спортни събития. В случай, че фиша ви може да бъде продаден, то по всяка вероятност ще имате шанс да се възползвате от редакцията на залози, преди старта на състезанията или в раздел „На живо”, където са предложени спортни срещи в реално време.

Букмейкърът позволява да редактирате залозите си, ако те са направени на популярни събития. Нужно е да имате предвид, че ако фишът ви е бил частично продаден или застрахован, няма как да получите опцията за редактиране на вашите залагания.


Откъде да направим промяна на залога?

редакция на залог в 1хбет
Изглед от страницата със залози и бутона за редакция на фиш със залог в 1xbet

Ако опцията за редакция на залог съществува, то вие ще можете да я използвате, след като кликнете върху бутона „Моите залози”, който се намира до вашия виртуален фиш. Точно под направения залог ще видите жълт бутон „Редактирай”. Натиснете го, за да се отвори нов прозорец, където ще видите какви редакции на залога могат да бъдат извършени в момента.


Какви видове редакции на залог предлага 1хБет?

видове залози в 1xbet
Преглед на видовете залози в 1хбет
  1. Добавяне на събитие – това е първият вид редакция, който можете да направите. С нея добавяте ново събитие към фиша си, след като кликнете върху неговия коефициент. Тази промяна е напълно безплатна, така че можете да се възползвате от нея при желание. С добавянето на събитие коефициентите във вашия фиш се съхраняват в същия си вид.
  2. Изключване на събитие – тази опция ви позволява да изключите събитие, за което сте направили залог. Тази промяна се извършва елементарно и изисква от вас да кликнете върху хиксчето, което се намира в горната дясна част на залога ви, точно над коефициента. Таксата, която ще платите зависи от реализирания залог и от коефициента към него. Тя е равна на сумата, която може да ви бъде удържана при предварително затваряне на залога посредством функцията за продажба на фиш.
  3. Промяна на сумата – имате възможността да промените сумата на залога ви. Това става, след като кликнете върху назъбеното колело намиращо се пред графата „Сума за залог”. Тук е нужно да споменем, че можете да поставяте само по-висока сума от заложената, но не и по-ниска. Редакцията се извършва в реално време и вие не дължите комисионна за нея.
  4. Смяна на залога – това е последният вид редакция, който може да направите. Ако искате да смените дадената прогноза, като намерите селекцията, на която сте заложили и промените съответния знак. Този тип промени засягат само един и същ пазар, на който сте играли.

Нашето мнение за опцията редакция на залог

Хубаво е, че 1xBet ни предлага опция за редактиране на залога. Винаги може да се възползваме от нея, особено когато сме чули или прочели някаква новина, която може да попречи за реализацията на успешна селекция. С редакцията на залагания руския сайт дава сериозна заявка за силна конкуренция в бизнеса и в същото време печели много нови клиенти, които идват в онлайн платформата, заради множеството иновации, които се предлагат в нея.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Промяна на залог в 1xbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!