bet365 новини

Bet365 опция „Промени залог“

В спортните залози винаги е имало моменти, когато играчът е искал да промени нещо в направените селекции. Това се дължи на факта, че е разбрал негативна вест за отбор или състезател, която може да му коства загуба. Обикновено промяната става, след като изчакате търпеливо завършека на събитието, за да заложите на ново такова.

Към днешна дата Bet365 пусна функцията Промени залог в сайта си, която ви позволява просто да смените избрана от вас селекция. Потребителите могат да добавят, премахват и разменят селекции в реално време.


Как работи функцията „Промени залог“ и какви възможности ни дава?

Промени залог е сравнително нова функция, която ви дава различни възможности за промени. За да се възползвате от нея, е нужно вашите селекции да позволяват употребата на опцията Затвори залог. Само тогава ще имате шанс да промените залога си по един от начините, които ще опишем малко по-долу. Промените на вашите залози са активни, както за незапочнати спортни срещи, така и за такива, които принадлежат към раздел „На Живо” в сайта на Бет365. Нека все пак разгледаме по какъв начин можете да променяте вашите залози в платформата.

  • Добавяне на спортно събитие – клиентите на букмейкъра могат да добавят спортни събития към фиша си в реално време. За целта е необходимо да изберете опцията за добавяне (знак +) и ще бъдете препратени в главната страница, откъдето да изберете допълнителните селекции. След като добавите нова среща към фиша се налага да потвърдите новия вид на залога ви.
  • Премахване на спортно събитие – чрез функцията Промени залог може и да премахнете спортно събитие от фиша ви. За целта използвайте опцията и кликнете върху знака Х срещу мача, който искате да премахнете от списъка. Даденото събитие ще се задраска, но при желание можете да го върнете във фиша ви. Ако все пак сте взели твърдо решение срещата да не присъства сред направените селекции, просто потвърдете промените и продължете напред.
  • Размяна на залога – в този случаи ще можете да размените вида на пазарите за избрано от вас спортно събитие. Така например, ако сте предвидили, че госта ще спечели мача, но след това сте решили, че селекцията отива към домакинска победа, можете да осъществите размяната. Размените се правят за залози на едни и същи пазари, и не могат да се добавят други. По този начин повишавате шансовете си за печалби променяйки пазарите на заложените срещи.
  • Промяна на видовете залози – още една прекрасна възможност за играчите, при която те могат да променят вида на направените залози. При положение, че сте направили залог на 5 селекции, имате възможността да го промените на двоен или троен залог. Имате право да добавяте системи и комбинации. За да се случите това просто запазете промените и натиснете бутона потвърди, с който се съгласявате системата да възприеме новия вид на залога ви.

Прочетете добре условията за промяната на залог, особено ако се сте използвали бонус код за бет365 при създаването на новата ви сметка. В този случай има риск да се приемат неуспешно направените от вас залози и да не се класирате за стартовата оферта.


Какво е нашето мнение за функцията „Промени залог“ на Бет365?

Според нас букмейкърът вдигна много високо летвата, с функцията за промяна на залога. Наистина малко сайтове за хазартни игри предлагат подобен тип екстра на потребителите си. От всичко това най-много печелят клиентите, които вече могат да сменят мачове, да ги премахват, да добавят нови и така нататък. При всички положения, трябва да дадем висока оценка за старанието на Bet365, да предостави пълна гама от ефективни опции за играчите.

Линк към функцията „Промени залог“

Bet365 опция „Промени залог“
4.5 (90%) 10 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *