В Англия въведоха по 9 резерви и 5 смени на мач

Видяно 50 пъти

След като вече официално има конкретна дата за старта на английската Висша лига, сега от футболната федерация официално въведоха и някои изменения на правилата. Вместо по три смени, всеки отбор ще има право да извършва по цели пет смени. По същия начин процедираха и в немската Бундеслига, където единственото правило е играта да не бъде прекъсвана повече от три пъти за направата на смени.

Друга промяна, която официално одобриха в Англия е за наличието на девет резервни футболиста на скамейката. До този момент клубовете имаха право на до седем резерви, но с оглед увеличението на смените, то и в това правило има резон.

Шампионатът в Англия се подновява на 17 юни с мачовете между Манчестър Сити – Арсенал и Астън Вила – Шефилд Юнайтед, които изостават с двубой по-малко от останалите. Само няколко дни по-късно пък е и първия пълен кръг с мачове. Може да следите прогнози

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “В Англия въведоха по 9 резерви и 5 смени на мач

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!